Facebook hozzászólás
366

Egyéjszakás rozmaringos-csirkés tészta

Mondhatjuk egyéjszakásnak, de hívhatjuk 2-szer tízperces vacsorának is. Előző este előkészítjük a húsos hozzávalókat, másnap pedig kicsit átpirítjuk, amíg a tésztát kifőzzük hozzá. Egyszerű és gyors ebéd vagy vacsora lehet belőle!

Egyszerű és gyors vacsora
Egyszerű és gyors vacsora

Hozzávalók:

50 deka tetszőleges tészta
30 deka pulyka v csirkemell
1 kanál olíva olaj
só, bors, rozmaring
1 citrom leve
2 dl főzőtejszín

Elkészítés:
Előző este a csirke vagy pulykamellet felkockázzuk kisebb darabokra, sózzuk,borsozzuk, olíva olajjal és az 1 citrom levével meglocsoljuk . Hűtőbe tesszük pihenni és összeérni egy éjszakára. Másnap egy kis olajon megpirítjuk a húst, felöntjük főzőtejszínnel, megszórjuk rozmaring levéllel és a kifőtt tésztát ráöntjük. Ízlés szerint parmezánnal v. reszelt sajttal megszórjuk.

A tésztaimádóknak ajánljuk még ezt a nagyon különleges mesebeli tésztasalátát is!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!