Facebook hozzászólás
169

Erdélyi rakott káposzta

Hozzávalók: Savanyított káposzta, vöröshagyma, főtt tojás, lángolt kolbász, főtt rizs, szalonna, tejföl, olaj, pirospaprika enyhén csípős, só, bors, 30-40 dkg sertés-, vagy marhahúsból pörkölt

Elkészítés: A savanyú káposztát a vöröshagymával kicsit megpárolom, pirospaprikával megszóróm. 4-5 tojást megfőzünk keményre, hűlni hagyjuk. A rizst megfőzzük, a kolbászt felkarikázzuk. Egy jénai tál alját kirakjuk a szalonna szeletekkel, erre kerül a káposzta, a rizs, a pörkölt, a főtt tojás és a kolbász. Ezt addig ismételjük, amíg van hozzávaló. A tetejére káposzta, tejföl, végül szalonna kerül.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!