Facebook hozzászólás
1 668

30 PERCES VILLÁMFOGÁSOK - 2.

Hagymaleves édesköménnyel

Az Európai Friss Kalandok program nagykövete, Wolf András séf a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztásra fókuszálva fél óra alatt összedobható finom, friss és egészséges fogásokat ajánl.

Tálaláskor minden mélytányér közepébe helyezzünk egy kanállal a püréből, és szórjuk körbe a marinált édesköményes hagymával. Ízlésesen rátesszük a vízitormaleveleket. A forró levest külön edényből, közvetlenül fogyasztás előtt öntjük rá a betétekre.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!