Facebook hozzászólás
336

Készítsd el te is Kárai Dávid kedvenc bisztróreceptjét!

Ami gasztró és francia, az már nem lehet rossz. A bisztrók egyedi ízei most már Magyarországon is, Kárai Dávid gasztroblogger stúdiójában.

A morzsához a pankót tedd száraz serpenyőbe és pirítsd aranybarnára. Reszeld hozzá a citrom héjat, forgasd össze, majd add hozzá a morzsa többi hozzávalóját is.

A püré elkészítése

A püréhez a burgonyákat mosd meg és héjastól tedd egy edénybe. Öntsd fel annyi hideg vízzel, ami ellepi, sózd meg és dobj hozzá egy babérlevelet, valamint egy gerezd megroppantott fokhagymát és főzd puhára. Ha a burgonya megpuhult, szűrd le, hámozd meg őket és szitán törd át. A tejszínt a vajjal együtt melegítsd össze, reszelj hozzá szerecsendiót és ha már gőzölög, keverd össze a burgonyapürével.

Tálaláshoz kanalazz egy adag burgonyapürét a tányérra, tedd mellé s hússzeleteket, fektesd rá a spárgát, majd szórd meg a ropogós morzsával, a hús pedig locsold meg a szafttal.

További receptek Kárai Dávid oldalán itt érhetőek el:

Ezt is olvasd el: 





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Nőként kiemelt szerepe van a jó alvásnak

Az alvás nem csupán a pihenés eszköze, hanem a szervezet regenerációjának és kiegyensúlyozott működésének…

Olívaolajjal a női egészségért

Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik jellegzetes alapanyaga, ám nem csak a konyhában vehetjük hasznát. De ne…
1 / 3 465

STÍLUS

A mechanikus férfi karórák titkai

A mechanikus órák világa varázslatos és izgalmas, különösen azok számára, akik értékelik a hagyományokat és a…

Női balerina cipők őszre – hogyan viseld őket, hogy mindig gyönyörű legyél?

Az őszi hónapok beköszöntével sokan a melegebb, zártabb lábbelik felé fordulnak, de a női balerina cipők továbbra…
1 / 631

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!