Facebook hozzászólás
1 098

30 PERCES VILLÁMFOGÁSOK - 3.

Nudli szamócasalátával

Az Európai Friss Kalandok program nagykövete, Wolf András séf a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztásra fókuszálva fél óra alatt összedobható finom, friss és egészséges fogásokat ajánl.

A szamócákat megmossuk, egyforma darabokra vágjuk. Belerakjuk egy tálba, összekeverjük a porcukorral, majd ráfacsarjuk a citromlevet, és belekeverjük a mentát.

A vajat egy serpenyőben habzásig hevítjük, majd beleszórjuk a morzsát, és alacsony lángon rozsdabarnára pirítjuk. Beleszórjuk a nádcukrot. Néhány keverés után levesszük a tűzhelyről, és egy hideg tálba borítjuk, nehogy a serpenyő hőjétől túlpiruljon. A pirult nudlikat megforgatjuk a morzsában, tányérra rakjuk, és ráhalmozzuk a szamócasalátát.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!