Facebook hozzászólás
349

Sertéskaraj vörösboros szilvával

Bár nem szeretem az őszt, ha valami jó van benne az az, hogy ismét aktuálisak a súlyosabb, de annál ízletesebb ételek. Ebben a receptben azért van egy kis friss gyümölcs is!

Kép:Pixabay

Hozzávalók:

8 szelet karaj,
60 deka kimagozott, felnegyedelt friss szilva,
3 deka vaj,
1 deci vörösbor,
2 babérlevél,
cukor, só, bors,
olaj,
1 kávéskanál koriandermag.

Elkészítése:

a szilvát a vajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a bort, ízlés szerint cukrozzuk, majd a babérokkal és a korianderrel néhány percig összepároljuk. A besózott, borsozott hússzeleteket serpenyőben hirtelen megsütjük, a szilvaöntettel és párolt rizzsel tálaljuk.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!