Facebook hozzászólás
362

Szójás csirke

Gyorsan készen van és a szója miatt erős ízű étel. Rizzsel könnyű vacsora, de ha marad belőle, akkor kenyérszeletek között hideg ebédnek is kiváló.

Hozzávalók:

2 csirkemell

2 tk szezámmag

1 dl szójaszósz

0,5 dl édes bor

4 ek olaj

 

A csirkemelleket megmossuk és szeletekre vágjuk. A szójaszószt és a bort összekeverjük, beletesszük a csirkehúst. Melegítsük meg az olajat, majd dobjuk rá a szeleteket. Süssük 3 percig, aztán fordítsuk meg és fedjük le, ameddig meg nem puhul. Ha kész keverjük hozzá a szezámmagot. Tálaláskor korianderrel díszíthetjük, az íze is nagyon illik ehhez a fogáshoz.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!