Facebook hozzászólás
52

Tárkonyos pulykaleves

Nagyon egyszerűen elkészíthető, igen ízletes levest ajánlunk a hétvégi ebédhez.

Hozzávalók (4 személyre)

 1 közepes brokkoli

1-2 db sárgarépa

1 kis rózsa karfiol

20 dkg pulykamell filé

1 leveskocka

1 dl. tejföl

Pár kanál liszt

Citromlé

(Gyorsfagyasztott zöldségkeverékből is elkészíthető.)

Fűszerek: só, ételízesítő, babérlevél, tárkony

Elkészítése:

 A pulykamellet apróra kockázzuk, kevés olajon megdinszteljük, és felöntjük húsleves levével. Ha felfőtt, hozzáadjuk a zöldségeket. Ízlés szerint sózzuk, adunk hozzá ételízesítőt, néhány babérlevelet és tárkonyt. Ha megfőtt, tejfölös habarással behabarjuk. A végén pár csepp citromlével ízesítjük.

Körülbelül 20-30 perc alatt elkészül. Frissen is nagyon finom, de igazán másnapra lesz telt az íze.



Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!