Töltött palacsinta
A töltött palacsinta egy igazán könnyen elkészíthető, és ízletes étel! Ebédre, vacsorára, uzsonnára, kinek-kinek étvágya szerint. Próbálja ki, fél óra alatt kész!
Töltött palacsinta
Hozzávalók:
12 db sós palacsinta, 20 dkg gomba, 6 db vékony szelet pulykasonka, 1 tojássárgája, 2 dl tejföl, 5 dkg reszelt sajt, 1 ek liszt, só, bors, petrezselyemzöld, vaj
Elkészítés:
Kevés vajon megpárolom az apróra vágott gombát, megszórom sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel, majd meghintem liszttel, végül hozzákeverek 1 deci tejfölt.
A palacsintákra fél-fél szelet sonkát teszek, megkenem gombás töltelékkel, felcsavarom, és kivajazott tűzálló tálba teszem. A maradék tejfölt tojássárgájával elkeverem, és megszórom reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben 10 perc alatt átforrósítom.
Hozzászólás zárolva.