Facebook hozzászólás
93

Töltött palacsinta

A töltött palacsinta egy igazán könnyen elkészíthető, és ízletes étel! Ebédre, vacsorára, uzsonnára, kinek-kinek étvágya szerint. Próbálja  ki, fél óra alatt kész!

Töltött palacsinta  

Hozzávalók:

12 db sós palacsinta, 20 dkg gomba, 6 db vékony szelet pulykasonka, 1 tojássárgája, 2 dl tejföl, 5 dkg reszelt  sajt, 1 ek liszt, só, bors, petrezselyemzöld, vaj

Elkészítés:

Kevés vajon megpárolom az apróra vágott gombát, megszórom sóval, borssal, finomra vágott petrezselyemzölddel, majd meghintem liszttel, végül hozzákeverek 1 deci tejfölt.

A palacsintákra fél-fél szelet sonkát teszek, megkenem gombás töltelékkel, felcsavarom, és kivajazott tűzálló tálba teszem. A maradék tejfölt tojássárgájával elkeverem, és megszórom reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben 10 perc alatt átforrósítom.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!