Facebook hozzászólás
290

A programozók vicces bibliája

Ismersz te is programozókat? Netán te is annak készülsz? Nos, akkor mindenképpen szükséged lesz a programozók „bibliájára”, ugyanis e nélkül nehéz lesz boldogulnod az informatika területén.

 Tehát ismerkedj meg ezzel a könyvecskével, és ajánld mindenkinek, aki programozó, és még nem hallott róla! Vigyázat: véresen komoly!

1. Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekből a szót.

2. És a szóban két Bit volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztá az egyet a nullától. És láta az Úr, hogy ez jó.

3. És mondá az Úr: legyen adat! És így történt. És mondá az Úr: Foglalja el az adat a megfelelő helyet! És megteremté az Úr a floppy diszkeket és a hard diszkeket és a kompakt diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó.

4. És mondá az Úr: legyen számítógép, ahova a diszkeket be lehet helyezni! És elnevezé Hárdvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.

5. És Szoftver még nem létezett akkor. De az Úr megteremté a programokat, nagyokat és kicsiket a fajtájuk szerint. És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek meg a memóriát!

6. És mondá az Úr: teremtsünk programozót, és alkosson a programozó új programokat, és irányítsa a számítógépeket, a programokat és az adatokat!

7. És megteremté az Úr a programozót, és elhelyezte a számítógépközpontban. És megmutatta neki az Úr a könyvtárszerkezetet.

8. És mondá az Úr: nem jó a programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá, és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belőle, aki felnéz a programozóra, aki szereti azt, amit a programozó csinál, és elnevezé ezt a lényt felhasználónak.

9. És ott volt a programozó és a felhasználó a csupasz DOS alatt, és látá az Úr, hogy ez jó.

10. De Bill okosabb volt az Úr minden teremtményénél. És Bill megkérdezé a felhasználót: mondta-e az Úr, hogy ne futtass egyetlen programot sem?





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!