Facebook hozzászólás
168

Bringások figyelem! Itt a kalocsai mintás bringa!

Magyarországon is markánsabb jelenlétre törekszik a holland piac egyik meghatározó kerékpárgyártója, a Neuzer Kft. Új üzemének átadása után, most limitált szériában, kalocsai mintás kerékpárral jelentkezik.

Egyedi tervezésű, kalocsai mintás kerékpárral kapcsolódik a magyar népi minta boomhoz az ország legnagyobb, magyar tulajdonú, független kerékpárgyártója, a Neuzer Kft. Az esztergomi vállalkozás tavasszal adta át a 690 milliós beruházással felépült, mintegy 30 munkahelyet teremtő, 6500 négyzetméteres új gyártócsarnokát és raktárát. Eredményeként a 2,8 milliárd forgalmú társaság üzemének kapacitása napi 600-ról, 800 darabra bővült, miközben a termelés meghatározó részét jelentő export értéke, évi másfél milliárd fölé emelkedik.

Ez a háttér teremt lehetőséget a kísérletezésnek, az egyedi termékek megtervezésének. A stílusváltás jegyében született most a legújabb, kalocsai mintás Neuzer 6300 széria, amelyben a 6300-as szám Kalocsa irányítószámát takarja. Az iparművészeti egyetemen végzett formatervező Varga Mihály által megalkotott dizájnt képviselő, limitált, mindössze 200 darabos szériába, négy modell – köztük egy tandem – tartozik.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!