Facebook hozzászólás
467

ÚJ KÖNYV A XXI. SZÁZADNAK

Hogyan legyél mintaanyából boldog anyuka?

Hogyan kerüljük el szülőként a kiégést, vagy épp hogyan változtathatjuk meg a világot napi egy étkezéssel? Ehhez hasonló, mindennapos és egyre többeket foglalkoztató kérdésekben segíthet egy frissen megjelent könyv. Az új kiadó legfőbb törekvése, hogy a ma embereit szólítsa meg: azokat, akik szeretnének válaszokat találni, és új megoldásmodelleket kapni századunk válságaira, legyenek azok személyes vagy globális krízishelyzetek. Íme, egy csak egyetlen példa!

Anyaként fáradnak, túlterheltnek érzed magad, és közben elhalasztod mindazt, amit saját magadért kéne megtenned? Úgy érzed, önmagadra már nem is fordítasz időt, és túlságosan is „anyuka” lettél? Akkor a háromgyermekes pszichológus és családterapeuta, Dr. Sheryl Ziegler könyve épp neked íródott.

Kiégett anyák kézkönyve, Kép: hórusz
Kép: hórusz

A Kiégett anyák kézikönyve – Hogyan szerezd vissza az életedet és nevelj boldogabb gyerekeket? című könyv korunk egyik jellemző alakját szólítja meg: a túlhajszolt, munkában is maximumon pörgő, de közben családanyaszerepet is ellátó nőt, aki sokszor úgy érzi, szinte összeroppan a terhelés alatt. Ehhez hozzáadódnak még a gyerekekkel szembeni elvárások, legyen szó az iskolai teljesítményről, vagy akár csak arról, hogy a legjobb arcunkat mutathassuk be a Facebookon. Nem csoda, ha szinte belezavarodunk!

Dr. Ziegler többszörösen díjazott könyve épp ezekbe a tökéletességet hajszoló édesanyákba szeretne lelket önteni pozitív, hasznosítható gyakorlati tanácsokat nyújtó könyvvel, amely mentesíthet a „tökéletes anya” sokszor gyengítő gondolatától. Tele van az elmúlt húsz év terápiás tapasztalatából merített, vicces és nagyon valós történetekkel. Mély empátiával ad útmutatót, ami megóvhatja a kiégés okozta károktól akár az édesanyát, akár a mindezt legalább annyira elszenvedő férjet és gyerekeket.

Hogyan legyetek jó szülők hét lépésben?

Család, grafika, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Az egyik leggyakoribb tévhit szerint gyereknevelésre akkor van szükség, amikor a gyerekek rosszul viselkednek. Ám a skandináv nevelési elvek követői másképp gondolják mindezt.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!