>
Facebook hozzászólás

Már csak 3 hetet kell aludni, és becsengetnek

A vadonatúj, saját gyártású sorozat egy iskolai közösség rendhagyó hétköznapjaiba enged bepillantást, emellett a dráma és komédia eszközeivel társadalmi és közéleti kérdéseket is feszeget az RTL Klubon.

Az RTL Klubon március 31-én, szombaton 20 órakor debütál a csatorna vadonatúj heti sorozata: A Tanár. A főszerepekben ismert színészeket láthatunk majd. Ki hinné, hogy Nagy Ervin milyen remek fizika-kémia- és testnevelés szakos, Anger Zsolt iskolaigazgató. Ubrankovics Júlia magyar szakos tanárnőként lép a nézők és a diákok elé. Mellettük pedig Elek Ferencet, Simon Kornélt, Ötvös Andrást is központi szerepekben láthatjuk majd.

A tanári kar az RTL-en, Kép: RTL Klub
A tanári kar az RTL-en, Kép: RTL Klub

A szűkszavú közleményből csak annyit tudhatunk, hogy a nyolcrészes sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek olyan közéleti, társadalmi kérdéseket feszegetnek, mint például az örökbefogadás, az identitás keresés vagy például a tinédzserek rivalizálása.

Könyveket, füzeteket, vonalzókat elő! A Tanár – március 31-től minden szombaton 20:00 órától az RTL Klub műsorán oktat, nevel, szórakoztat…! Döntsd el, akarsz-e idejárni?

Szabó Istvánt ünnepeljük
Szabó István Oscar-díjas magyar filmrendező 80. születésnapja alkalmából a Duna Televízió és az M5 is a rendező filmjei közül válogat a következő hónapokban. Ez egy igazi időutazás lesz egy fantasztikus életmű körül! Jó szórakozást!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Nem egy tipikus decemberi hétvége lesz a mostani!

Változékony az idő, esik az eső, néhol szállingózik a hó. A lehűlés megérkezett, de nem lesz tartós: a hétvégére…

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…
1 / 1 509

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 163

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!