Facebook hozzászólás
513

Már megint szétrobbanunk!

Május 22-én visszatér a TV2 képernyőjére a Bumm! Till Attila szórakoztató kvízműsorában ismét négytagú sztár- és civil csapatok szállnak versenybe, akik ha jól játszanak, nyolc bomba hatástalanítása után akár 20 millió forintot is hazavihetnek.

Till Attila vezeti a Bumm! című kvízműsort, Kép: TV2
Till Attila vezeti a Bumm! című kvízműsort, Kép: TV2

Most hétfőtől a Tények után, 19.25-től újra indul a Bumm! vadonatúj évada. A cél ezúttal is az, hogy a nyolc bomba hatástalanításával minél több pénzt vigyenek haza a játékosok! A négyfős csapatok kapitányához mindig 1-1 játékos csatlakozik, és együtt próbálják meg hatástalanítani a bombákat. A megnyerhető összeg egyre nő, ahogy a bombákhoz tartozó válaszlehetőségek is. A nyolcadik robbanószer hatástalanítása után az addig gyűjtött összeg négyszeresét vihetik haza úgy, hogy az utolsó körben a csapat mind a négy tagja együtt játszik.

A műsor házigazdája Tilla, akit a hetedik kérdésig egyszer kérhetnek meg a játékosok, hogy könnyítse meg a dolgukat, és vágja el az egyik rossz válaszhoz tartozó drótot.

A műsorban a civil csapatok mellett játékosként feltűnik majd többek között Keresztes Ildikó, Pál Dénes, Tina és Emilio, Baukó Éva, Kocsis Tibor, valamint a Budapesti Operettszínház és a Zenebutik sztárcsapata is.

Most ő néz le a vászonról: először készült mozi Adolph Zukorról
A világon elsőként, fiatal magyar alkotók készítettek filmet a Paramount filmstúdió alapítójáról, a magyar származású Adolph Zukorról. A 25 DOLLÁR című rövidfilm a 70. cannes-i filmfesztiválon debütál a szakma előtt. Az egyedi megközelítésű mozit Cannes mellett a legjelentősebb nemzetközi filmfesztiválokon is bemutatják. A 25 DOLLÁR című alkotással újabb magyar rövidfilm készül meghódítani a világot. A fiatal filmesek egy legenda születésének jubileumát is szeretnék előkészíteni, ugyanis jövőre lesz 130 esztendeje, hogy Adolph Zukor, a filmipar megálmodója, a Borsod megyei Ricséről 1888-ban kivándorolt Amerikába.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!