Facebook hozzászólás
217

Mutatjuk a Nyitott Balaton fotópályázat nyertes képeit!

Lezárult a 2017-es tavaszi Nyitott Balaton fotópályázata, melyre igazán gyönyörű képeket küldtek be a Balaton és a kerékpározás szerelmesei. A verseny végeredményéről közösségi oldalukon számoltak be a kiírók. Íme a nyertesek!

„Szeretsz fotózni és Te is körbepecsételed a Balatont tavasszal két keréken? Fotózz kerékpáros témát a Balatonnál és küldd be saját fotódat, legfeljebb hármat. Mutasd meg milyen a Balatont körbejárni kerékpárral!” – így szólt Balatoni Regionális TDM Szövetség fotópályázatának felhívása.

A Balaton, a kerékpár és a fotózás szerelmesei szebbnél szebb, és nagyon látványos képeket küldtek el a nyitottbalaton email címére, amelyek aztán felkerültek a facebook oldalra is. A zsűri és a közönség szavazatai alapján az alábbi képek győzedelmeskedtek a „Két keréken a Balatonnál” c. fotópályázaton:
orban_peter_balatonbringasikoszoltan_balatonbingarostasyszabomihalybalatonbringabodogan_zsofia_balatonbringakis-gali_edit_balatonbringa

Forrás: onlinebalaton.hu

Érdekességek, amiket jó tudni a Kékszalag versenyről
Idén július 6-án lesz Európa leghosszabb távú és legrégebbi tókerülő versenyének, a Kékszalagnak rajtja. A szervezők – megfelelő időjárási viszonyok esetén – közel hatszáz hajó, mintegy 3.000 versenyző részvételére számítanak. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet a versenyről.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!