Facebook hozzászólás
320

Nyertek az Önkéntes nyelvtanárok

Az RTL Klub nézőinek szavazata alapján az Amigos a Gyerekekért Alapítvány önkéntes nyelvtanárai nyerték „Az Év Embere” címet. A listán 2018-ban tíz jelölt szerepelt, akikre január 1-jéig szavazhattak a nézők.

 

Az Év Embere 2018 jelöltjei, Kép: RTL
Az Év Embere 2018 jelöltjei, Kép: RTL

A felhívásra valamivel több mint 41 ezer voks érkezett. Csaknem 19 ezer néző szavazata alapján 2018-ben az Amigos a Gyerekekért Alapítványé lett az Év Embere cím.

Színre lép a szexi igazgatóhelyettes
Visszatér a képernyőre a renitens tanár, és megbolydul az élet egy szenzációs új szereplőtől az iskolában. Január 12-én indul az RTL sorozatának második évada.

Az egyetemistákból álló jótékonysági szervezet súlyosan beteg, kórházban fekvő gyerekek napjait teszi szebbé azzal, hogy nyelvet tanít nekik. A fialok a tanulással egyrészt példát szeretnének mutatni a gyerekeknek, másrészt a kis korkülönbség miatt a tanítványok nem elsősorban tanárként, hanem barátként tekinthetnek rájuk. Az alapító Fábián Sára 9 évesen egy évet töltött kórházban, ez adta a motivációt ahhoz, hogy létrehozza az alapítványt.

Önkéntes nyelvtanárok, Kép: RTL
Önkéntes nyelvtanárok, Kép: RTL

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága 2012 óta hirdeti meg „Az Év Embere” díjat. A jelöltek között minden évben olyan emberek vagy szervezetek szerepelnek, akik a hírműsor szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel példát mutatnak.

ELŐZMÉNYEK
Ők lesznek az igazi legek Emlékszel arra a négy szenzációs, fiatal srácra, akik idén télen olipiai aranyérmet szereztek Magyarországnak? Vagy arra a szenzációs logopédusra, aki csodát tett az ország egyik legnagyszerűbb színészével? És arra a hölgyre, aki a lúgos orvos áldozata, őrült kitartásával most is küzd megaláztatása ellen? Ők mind az Év Emberei lehetnek! És nem mellesleg így is azok!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!