Facebook hozzászólás
272

Segíts egy vicces mosollyal!

Útjára indult az ország egyik kedvelt csipszeket gyártó cégének rendhagyó kampánya! Lényege a jókedv, a mosolygásés és a hashtag-gyűjtés. Ráadásul a ropogtatni való mókás csomagolásával bárki segíthet a közösségi média felületein! Ha március közepéig összegyűlik 20.000 db csipszes mosoly, akkor a társaság 5 millió forinttal támogatja a gyerekek mindennapjait szebbé tevő Mosolyfestők Alapítványt.

Mosolyogj a sztárokkal, Kép: Lay's
Mosolyogj a sztárokkal, Kép: Lay’s

Színészek, zenészek és a különböző közéleti személyiségek álltak be a Mosolykampány mögé, számos fotó is készült már rögtön az esemény elején – az biztos, hogy ennyi sztárt még sosem láttunk úgy, hogy csak a fél arca látszik, de szemmel láthatóan mindenki remekül érezte magát, különösen a Mary Popkids koncertje alatt. A belvárosi Extra elnevezésű szórakozóhelyen gyűltek össze mindendazok, akik jelenlétükkel és legalább egy laysmosollyal ellátott poszttal szerette volna támogatni a kezdeményezést.

A Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. marketingigazgatója elmondta, hogy leginkéább mosolygásra késztet.

– Olyan, nem hagyományos kampányt kívántunk felépíteni, ami képes lehet a borús téli napokon mosolyt csalni az emberek arcára. Nagyon örülünk, hogy ennyien úgy érezték, szívesen segítenek nekünk és persze az Alapítványnak. Bízunk benne, hogy összejön a húszezer hashtagelt fotó, mert fontosnak tartjuk azt, amivel a Mosolyfestők foglalkoznak – árulta el – Buzder-Lantos Nikoletta.

Egy egész kórházi osztályt újít fel a hálás apuka
Norbi folytatja a festést. A Music Fm Délutáni Roadshowja jóvoltából került eszköz és festék, amivel a korábban a kistarcsai kórház egyik szobáját kifestő hálás apuka ezúttal a kórház teljes koraszülött osztályát is felújítja.

A Mosolyfestők egy olyan karitatív szervezet, amely önkéntes alapon varázsolja barátságosabbá – főként gyermekek számára fenntartott – intézmények falait. Az elmúlt években már több mint 500 négyzetméternyi felületet dekoráltak iskolákban, óvodákban, vagy például kórházakban. Munkájukhoz sok segítséget kaptak a helyi lakóktól, és az érintett gyerekektől is. Saját bevallásuk szerint is komoly mérföldkőhöz érkeztek akkor, amikor a cég megkereste őket, hiszen ez mind az ismertségüket, mind az anyagi lehetőségeiket tekintve hatalmas lépés. Sikeres kampány esetén tehát még több gyermek arcára tudnak majd mosolyt festeni, így ők is nagyon szurkolnak, hogy még több fotó készüljön a Lay’s zacskókkal és senki ne felejtse el a hashtaget odaírni.

Istenes Bence már segített, Kép: Lay's
Istenes Bence már segített, Kép: Lay’s

Puskás Peti különösen szívügyének tekinti a kezdeményezést.

– A Mosolyfestők Alapítvánnyal már festettem együtt régebben is. A gyerekekkel együtt tettük szebbé Zugló egyik utcáját. Nagyon örülök, hogy nekik lehet most segíteni a Lay’s új  kampányával, mert jó helyre megy a pénz, és ráadásul még több embert ösztönöz arra, hogy többet mosolyogjon ezekben a szürke hétköznapokban – mondta Peti.

Az este házigazdájaként a vendégeket Istenes Bence köszöntötte, aki testestül-lelkestül a kampány mellé állt.

– Az a lényeg, hogy minél több ember arcára mosolyt csaljunk és elárasszuk mosoly képekkel a közösségi médiát – jelentette ki az ifjú apuka.

A rendezvényen ott volt Szabó Zsófi is, aki a jótékonyság mellett szintén a mosoly erejét emelte ki a kampány fontosságában.

– Jó dolognak tartom, hogy a mosoly erejével van lehetőség segíteni, s örülök, hogy jobb kedvre tudjuk deríteni így az embereket. Ugyanakkor szerintem vállalni kell azt is, ha az ember nem mosolyog, és ezáltal az igazi mosolygás hitelesebb lesz. Az a pozitív energia ami sokszor árad belőlem, annak is köszönhető, hogy a rosszból is tudok meríteni – tette hozzá Zsófi.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!