Facebook hozzászólás
704

15. Placcc Fesztivál

Művészet szokatlan helyszíneken

A megszokottnál kisebb programmal jelentkezik a 15. PLACCC Fesztivál szeptember 24. és október 2. között Budapesten. A rendhagyó városi séták, képzőművészeti és táncprodukciók témái nem a járványra fókuszálnak, de óhatatlanul ott rejlik bennük az áthallás: hogyan győzzük le félelmeinket, legyen szó a járványról, a klímakatasztrófáról, a szédítő magasságról vagy éppen a munkánk társadalmi alulértékeltségéről?

 

Ziggurat Project Fotó: Placcc
Ziggurat Project Fotó: Placcc

A Ziggurat Project művészei az AWE című új, térspecifikus darabjukat mutatják be. Az előadás mozgásvilága a kortárs táncot ötvözi valós sportmászó technikával és színházi elemekkel. Azután a bizonyos awe állapot után kutatnak, amely egyszerre ijesztő és felemelő, amelyben egyszerre érezzük magunkat kellemesen jelentéktelennek, mégis az egész világegyetemhez közelinek. Arra keresik a választ, hogyan győzzük le félelmeinket, legyen szó a szédítő magasságról vagy akár a láthatatlanul körülöttünk lévő járványról. Az előadás helyszíne az óbudai Spider Mászóterem.

 

A PLACCC Fesztivált a hatályos járványügyi előírásokat betartva, a művészek és a közönség biztonságát szem előtt tartva rendezik meg. Az aktuális korlátozások egyes programokat is érinthetnek. Bővebben: placcc.hu

A programok többsége idén is ingyenes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 455

GASZTRO

KUL-TOUR

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!