Facebook hozzászólás

SLÁGERLISTA

5 tuti áprilisi receptünk

Ez a húsvét sem múlt el “otthonfőzökös” receptek nélkül! Több százezer olvasónk keresett nálunk valami különlegességet az ünnepekre. Most összegyűjtöttem, és megmutatom Nektek, hogy melyik volt az öt legnépszerűbb!

Húsvéti pite

Húsvéti pite, Kép: Gallicoop
Kép: Gallicoop

Remélem, már tervezed az ünnepi menüt! Mutatok hozzá egy nem komplikált, ám egészséges receptet! Érdemes kipróbálni úgy, hogy a tetejét a leírt módon díszíted. A gyerekek imádni fogják!

Szűzpecsenye bacon-köntöseben, mindenféle földi jóval

Szűz pecsenye, Kép: Steffel Csaba
Így fekszik a szűz, Kép: Steffel Csaba

„Az elmúlt időszakban a fészen volt egy kis játék, egy “verseny”, ahol próbáltam az egyszerűséget előtérbe helyezni; ezért használtam olyan dolgot is, ami itthon nem. Jó szokásom szerint, az ízekkel és a (talán) meglepő párosításokkal játszottam egy picit. Mivel az ítészek találtak ennél jobbat, a játék további részében már nem veszek részt. Ezzel nincs is baj; a verseny egy ilyen játék és pont. Az étel amit akkor készítettem, viszont többet érdemel annál, hogy csak úgy elsüllyedjen.” Ezekkel a sorokkal ajánlotta ezt a pazar fogást az őrülten jó ételek szakértője, Steffel Csaba.

Sonkás-burgonyás serpenyős

Sonkás-burgonyás serpenyős, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Szeretem az egy edényes, serpenyős ételeket. Semmi túlzás, elkészült, és abban az edényben mehet is az asztalra. Van benne tartalom, energia, és egy baráti összejövetel része lehet. Max szerint 30-35 perc alatt tálalhatod!

Mák és alma, avagy a megkívánós szelet

Almás mákos, Kép: Steffel Csaba
Kép: Steffel Csaba

Valami mákosra vágyott Steffel Csaba. Nekiugrott az alapnak, ám a tepsibe kerülés előtt, elégurult kettő kisebb darab alma, és mielőtt továbbgurultak volna, hama-hama belereszelte a tésztába. Ja! …és olyan jópofa nevet adott neki, hogy az csak na!…

Gyors almatorta – lépésről-lépésre

Almatorta, Kép: Somogyi Zoltán Max
Kép: Somogyi Zoltán Max

Almatorta gyorsan, egyszerűen, lépésről-lépésre. Alapja egy amerikai „Classic Crispo” omlós linzertészta, a tölteléke pedig egy egyszerű almás ragu. Amíg a hűtőben pihen a tészta, addig pont elkészítheted ragut. Igazi, férfias desszert Somogyi Zoltán Maxtól.

Ezek bizony időt álló falatok! Nem kell megvárni a következő húsvétot, hogy újra elkészíthesd! Irány a konyha! Jó szórakozást!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

5 izgi ajándéktipp gyereknapra

Könyv, baba, bicikli… A sztenderd ajándékok, amelyek eszünkbe jutnak a gyermeknap közeledtével, bízva abban, hogy ezzel nem lőhetünk mellé. Mi lenne, ha idén mégis kicsit…
1 / 137

HÍREK

1 / 1 135

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!