Facebook hozzászólás

Pezsgőkoktél gyermekkórussal

Nagykövetségek, reklámügynökségek képviselői és újságírók vettek részt a Ritz-Carlton Budapest karácsonyi fogadásán. Az igazi társadalmi eseményre majd kétszázan mentek el. Az étterem munkatársai ezúttal is kitettek magukért! 

Rögtön egy pezsgőkoktéllal kezdődött az est, amit aztán fantasztikus borok és még fantasztikusabb fogások kísértek! A pincérek finom falatkákkal suhantak. Volt köztük például tatárbifsztek félbe vágott koktélparadicsommal, lazac, de ami a legjobban ízlett, az a pirítósra kent csicseriborsókrém fetasajttal és sós mandulával. Egész egyszerűen mennyei volt!

Ehető virágokkal díszítve, Kép: László Márta
Ehető virágokkal díszítve, Kép: László Márta

A kellemes zene mellett megcsodálhattuk a szálloda ünnepi díszítését. Stilizált hópelyhek, üvegbúrákba rejtett színes gömbök ragyogták tele a Kupola Lounge-ot.

Édességek, Kép: László Márta
Édességek, Kép: László Márta

– Sok követségi dolgozó és üzletember fordul meg nálunk – jórészt külföldiek – mesélte a szálloda kommunikációs igazgatója. Schulhof Petra hozzátette, azt szeretnék, hogy az emberek ne féljenek a Ritz névtől, és látogassák meg őket egy finom ebédre vagy egy meghitt vacsorára. Ételeket, áraikat is így alakították ki. Éttermük, séfjeik több elismerést is kaptak idén! A cég híres meglepetéseiről, és én is csak azt tudom mondani, hogy bátran próbáljátok ki!

Gyermekkórus, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Az est fénypontja pilisvörösvári Cziffra György Alapfokú Művészeti Iskola gyermekkórusa volt. Ha úgy hozná sors, hogy így karácsony előtt valahol külföldön, egy szállodába kellene mennem aludni, és ott egy ilyen gyermekkórus fogadna, biztosan elsírnám magam.

– A főpróbán mi is elpityeredtünk – árulta el mosolyogva Schulhof Petra.

Harmónia, összetettség, kulináris élmény – a Ritz megér egy estet!
Hagyomány már, hogy az ország legjobb éttermei nálunk mutatják be először új étlapjukat, kínálatukat. Most a The Ritz-Carlton, Budapest díjnyertes étterme, a Deák St. Kitchen jelentkezik megújult menüvel az őszi-téli szezonra. Az új fogásokat tartalmazó menüsor kizárólag a legfinomabb és legfrissebb magyar, az időszakra jellemző alapanyagokból készült, és tökéletes ízélményt kínál a hazai éttermi közönségnek, illetve a városba látogató turistáknak.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

HÍREK

1 / 1 152

OF tartalom

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!