Facebook hozzászólás

3 egyszerű lépés a stresszmentes életért

Egyre stresszesebben élünk. A tennivalók végeláthatatlan listája, a kiszámíthatatlan időbeosztás, és hogy mindig elérhető legyél,  bizony könnyen nyugtalanná és fásulttá tehet. Egyszerűbb, kiegyensúlyozottabb életre vágyunk, és 92%-unk arra is készen állna, hogy életstílusán változtatva megkapja mindezt. Mit szólnál hozzá, ha egyszerű, apró lépésekkel is képes lennél a stressz menedzselésére? Mutatom!

Öleld át a természetet!

A természet képes segíteni abba, hogy visszaszerezzük az irányítást, azonban a túlhajszolt hétköznapok sajnos azt eredményezik, hogy 5-ből 4 ember nem tud annyi időt tölteni a szabadban, amennyit szeretne.

Tavasz, fiatal hintázó hölgy, Kép: Lenor
Kép: Lenor

Pedig nem kell ehhez feltétlenül elutaznod – egyszerűen változtass a már bevált napi rutinodon, iktass be kitérőket, hogy útvonalaid érintsék a természetet! Sétálj a boltba a közeli park érintésével vagy ebédelj a szabadban akár egy kerthelyiségben. A frissen vágott fű illata, a madarak csiripelése és a csodaszép fák látványa megnyugtatja a lelket és a gondolataidat.

Ültesd el a boldogság magját!

Ha nincs lehetőséged kimenni a szabadba, hozd be magaddal a természetet! A lakásodban vagy az íróasztalodon elhelyezett növények tökéletes eszközei annak, hogy egyensúlyba hozd a környezeted. Egy szép növény tökéletes fókuszpontot adhat távol a számítógépedtől és a telefonodtól – gondozásuk a nap leghektikusabb szakaszában is apró, kellemes kikapcsolódást jelenthetnek.

Teremtsd meg az érzékek mennyországát!

Érzékeid kényeztetése tökéletes módja az összpontosítás fellendítésének és a gondolataid felfrissítésének.

Így költözik a nappali a teraszra
Távirányítóval különféle színűvé varázsolhatók a kerti kanapék és a különféle ledes bútorok tartoznak a legújabb őrületek közé. Az egyik legismertebb szakáruház munkatársa szerint kényelmes és környezetbarát bútorokkal, rengeteg párnával a nappali szoba hangulata megelevenedhet a szabadban is.

Az illatok képesek igazán arra, hogy kiragadjanak minket hétköznapi rutinból. Mi is lehet jobb mód arra, hogy az ilyen illatok egész nap velünk legyenek, mint az, ha ruháinkon hordozzuk őket magunkkal. Az emberek 80 %-a szerint ruháink friss illata képes bennünket jobb kedvre deríteni. Ezért találd meg azokat a mosás utáni öblítőket, amik egész napon át tartó, friss illatai – legyen az mélytengeri ásványi, selyemvirágos vagy shea vajas – segítenek visszavonulni a természetbe, bárhol is vagy!

Itt a tavasz! Végre teregethetsz az erkélyen, a teraszon vagy a kertben! Ki ne hagyd a természet ébredését! Nincs annál jobb, amikor valóban átölel a természet!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!