Facebook hozzászólás

Beesett a szekrény mögé? Így szedheted ki könnyedén!

A legapróbb dolgok mindig a legszűkebb sarkokba vagy résekbe bújnak el! Ezt mindenki tudja. De van egy tippünk, hogy hogyan lehet őket a legegyszerűbben elővarázsolni! Csak a porszívóra, egy nejlonharisnyára és egy befőttes gumira lesz szükséged.

Az apró dolgok valahogy mindig megtalálják a legszűkebb helyeket, amikor véletlenül leesnek. Hiába a kecses kacsó, biztos, hogy a lepottyant kincs egy olyan szekrény mögé kerül, ahová még a kisujjunkat sem tudjuk bedugni.

Kép: Zanussi

Ugye mindannyian próbálkoztunk már azzal, hogy porszívóval bányásszuk elő az elgurult fél pár fülbevalót, gyűrűt, gombot, bármit – főleg, ha testesebb bútor mögé került, és éppen nem volt kéznél senki, aki fél kézzel odébb lökte volna azt helyettünk.

Nos, ha valaki mégse próbálta volna ezt a módszert eddig, most szólunk, hogy ne is tegye! Nincs idegesítőbb annál, mint könyékig vájkálni a porszívó csövében, majd szétszerelni az egész szerkezetet, hogy visszaszerezzük a bekebelezett kincset.

Pedig az alapötlet nem tűnik rossznak. És nem is az, csak egy egyszerű és nagyszerű kiegészítés kell ahhoz, hogy bosszúság helyett vállon veregethessük magunkat. A hozzávalók: egy nejlonharisnya és egy befőttes gumi.

Illessz egy nejlonharisnyát a porszívó szívófejére, rögzítsd befőttes gumival, majd kapcsold be a készüléket. A porszívóval kiszippanthatod elgurult kincsedet, és az fennakad a harisnyán – mondják a Zanussi szakemberei.

Mit mondjunk, zseniális!

a
Arra is van tippünk, hogy mi legyen a fél üveg megmaradt borral. Kattints ide!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

PÁRKAPCSOLAT

Dúl a szerelem a szállodákban

Minden harmadik szerelmespár elutazik Valentin-nap alkalmából. Az ismert internetes szállásfoglalással foglalkozó cég felmérése szerint az ünnepről a férfi elsőre az ajándék beszerzésére és a szexre…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!