Facebook hozzászólás

Az orális szex mennyiségén múlik viszonyod sikere

Nem titok, hogy minden pár esetén az egyik fél valamivel szerelmesebb, mint a másik. Egy feltáró, új tanulmány az odaadás szintjének mérésére egy barométert hozott létre. A szexi, új felmérés rávilágított arra, hogy az, hogy ki adja és ki kapja egy kapcsolatban az orális szexet, egyértelműen megmutatja, ki a szerelmesebb. A Victoria Milan által, mely egy olyan társkereső oldal, ahol házas vagy hosszútávú párkapcsolatban élő emberek keresnek házasságon kívüli viszonyt, készített vizsgálat keretében 9107 aktív férfi és női tag véleményét kérdezték meg azzal kapcsolatban, hogy milyen fontos számukra az orális szex és, ki az, aki inkább adja és ki az, aki kapja.

Az orális szex adása már régóta az intimitás és a bizalom jele a szerelmesek között, fontossága egy kapcsolatban sosem kérdőjeleződött meg. A nők 72 %-a és a férfiak 85 %-a azt állítja, hogy az orális szexnek minden hálószobában helye van, és hogy az évek során nem csökkenhet a fontossága. Az orális szex kedvelői – azaz az emberek többsége – mindkét nem háromnegyede – azt állítják, hogy élvezik azt, ha orális szexet adhatnak. Ez a nők 77%-át és a férfiak 72%-át jelenti. Nem meglepő, hogy amikor megkapják az elismerő visszajelzést, szárnyalnak. A nők 89%-a és a férfiak 94%-a örül annak, ha orális szexben részesülhet.

Orális szex, Kép: Victoria Milan
Kép: Victoria Milan

Amikor egy viszonyról van szó, az orális szexnek az étlapon kell szerepelnie. Ennek hiánya a nők 65%-a és a férfiak 68%-a számára lehet a banánhéj, amin elcsúszik az egész viszony. Ők azok, akik azt mondják, hogy véget vethetnek egy viszonynak, ha nem kapják meg azt az együttlétet, amire vágynak. Azok, akik szexuális értelemben szakemberek abban, hogy orális szexben részesítsék a másikat, de nem igazán jók másban a hálószobában, vagy nincsen csodálatos testfelépítésük, vagy szerencsések. A hölgyek 57%-a és az urak 66%-a azt állítja, hogy maradnak, ha továbbra is megkapják a rendkívüli orális élvezetet.

A szeretők Spanyolországban, Franciaországban és az Egyesült Királyságban nagyobb valószínűséggel hosszabb távon a kapcsolatban maradnak, ha ez az intim együttlét állandó fogás marad az étlapon – és azok, akik feltálalják, szeretik ezt csinálni. A spanyol hölgyek (84%), francia hölgyek (83%) és az Egyesült Királyság női lakosai (82%), valamint a spanyol férfiak (80%), franciák (76%) és az Egyesült Királyság férfi lakosai (79%) azt állítják, hogy élvezik azt is, ha orális szexet adhatnak. Hollandiában, az egyenlőségről ismert országban, nem meglepő, hogy a férfiak (80%-a) és a nők (81%-a) szereti egyenlően az orális szexben részesíteni a másikat. Az ír (80%), a dán (79%) és a belga (78%) nőknek örülniük kell – hiszen az ő országukban a férfiak jobban szeretnek orális szexet adni, mint a nők. Az ír (84%), a dán (82%) és a belga (84%) férfiak azt mondják, hogy szereti a hölgyeket kényeztetni.

A gyönyörű lengyel nők jól ismertek a hálószobai képességeiket illetően, szexuális repertoárjuk pedig az orális szex adása (78%) iránti szeretet is magába foglalja. A lengyel férfiak majd háromnegyede azt mondja, hogy jobban élvezik az orális szexet adni, mint kapni (73%). Dél-afrikai (77%) és magyar (75%) nők tudják, hogyan kényeztessék a férfiakat, és igazán élvezik is ezt. Férfi partnereiknek ínyére van, ha a hölgyeket jól megsimogatják a nyelvükkel. A dél-afrikai férfiak (74%) valamivel jobban élvezik ezt, mint a magyar férfiak (71%).

Az olaszok ismertek arról, hogy kedvelik az ízletes falatokat – és a férfiak (81%-a) élvezi, ha a nőket ízlelgethetik, miközben ők a szenvedély mámorában vonaglanak. Az olasz nők 76 %-a azt mondja, hogy élvezik azt, ha orális szexben részesíthetik a szeretőjüket. A svéd (71%), a görög (71%) és a német (71%) nők ugyanolyan szinten hajlamosak orális szexben részesíteni a szerelmüket. A svéd férfiak (79%) nagylelkűbbek, mint a görög (71%) és német (71%) társaik.

SZAVAK NÉLKÜL
Azt mondják a nők sokat beszélnek, főleg ha el akarnak érni valamit. Ha jól figyeltek kedves férfiak, akkor gesztusainkból is olvashattok, megszólalnunk se kell, úgy csábítunk.Elég egy jól irányzott kacér oldalpillantás, egy szabaddá tett csukló, egy ravaszul megválasztott ajakrúzs, és máris a lábunk előtt hevertek…

Ausztria és Ausztrália a bolygó két ellentétes oldalán helyezkedik el, de mégis szinte ugyanannyira szeretik a fellációt. Az osztrák (73%) és az ausztrál (72%) nők azt állítják, hogy élvezik az orális szexet, és a férfiak talán még jobban szeretik viszonozni ezt, az osztrák férfiak 75%-a és az ausztrál férfiak 76%-a szereti nyelvével kényeztetni szeretőjét. Hasonlóképpen a Cseh Köztársaság és Új-Zéland lakói azonos érdeklődést mutatnak a legintimebb cselekvésekben. Mindkét országban a nők 71 %-a mondja azt, hogy szeretik ezt a fogást felszolgálni. A cseh férfiak 76%-a örömmel adja ezt vissza a partnerének, míg a kiwi férfiaknak csak 68%-a mondja, hogy nem bánja, ha viszonoznia kell ezt a szívességet.

A norvégoknak mindene az egyenjogúság, és az ott élő férfiak és nők majdnem ugyanolyan mértékben élveznek orális szexet adni. A nők 70 %-a és a férfiak 69 %-a mondja azt, hogy élvezetes számukra, ha a szeretőjüket ízlelgethetik. A finn (68%), a svájci (63%) és a portugál (68%) férfiakat jobban érdekli, ha megízlelhetik a szeretőjüket, míg a nők szinte ugyanilyen lelkesek. A finn nők (64%-a), a svájci miss-ek (61%-a) és a portugál hercegnők (60%-a) viszonozza az orális szívességet.

Megszagollak, megízlellek, aztán lehetsz a szeretőm
A partner megízlelése az előjáték rituáléjának egyik fontos része, mely során megismerjük az új partner bőrének selymességét, megtapasztaljuk az illatát és megízleljük csókjai zamatát. Egy közelmúltban készült felmérés rávilágított arra, hogy mennyire fontos az ízlelés, amikor szeretkezésről van szó, hogy felizgatva hoppon maradsz-e, az alapján, hogy előző este mit ettél.

A Victoria Milan alapítója és vezérigazgatója, Sigurd Vedal, elmondta, hogy az orális szex már régóta ismert, mint az intimitás, vágy és bizalom legalapvetőbb cselekedete.

– Amikor iszonyúan szeretsz valakit, a vágyad olyan erős, hogy meg akarod enni, ízelni őt, és minden részét elfogyasztani, akkor pusztán szerelemből folyamatosan orális szexben akarod részesíteni a másikat. Ez a szeretet, a vágy és a csodálat jele. Ha partnered viszonozza ezt és élvezi is, de csak ugyanolyan gyakran viszonozza, mint ahogy kapja, akkor biztosan állíthatod, hogy te jobban szereted őt, mint ő téged – és ő biztosan élvezi az utazást – mondta Vedal úr.

A felmérés adatai 22 országból származnak: Svédország, Ausztrália, Új-Zéland, Ausztria, Dánia, Belgium, Finnország, Spanyolország, Norvégia, Lengyelország, Franciaország, Olaszország, Görögország, Magyarország, Hollandia, Németország, Egyesült Királyság, Írország, Csehország , Svájc, Portugália és Dél-Afrika.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 146

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!