Facebook hozzászólás

VIBRÁTORKÖRKÉP

Vezetnek a pajkos vidékiek

Itthon a vidéken élők, míg Budapesten a XXIII. kerületiek lelik legjobban kedvüket egy kis szexuális kényeztetésben – derült kis egy felmérésből. Tudjuk, hogy a magyarok a pénznél a szexuális életükről szeretnek csak kevesebbet beszélni. Igyekezünk prűdnek mutatni magunkat, de a vásárlási számok mégis beszédesek.

A kutatók több mint 30.000 eladott termék alapján készítették el az első magyar vibrátorkörképet. A szexuális termékeket mindkét nem nagy számban vásárolta 2018-ban is, de a legtöbb e-kereskedelmi szektorral ellentétesen a felmérést készítők erős férfi dominanciát tapasztaltak, méghozzá 69-31 %-ban.

Azt is megvizsgálták, hogy Magyarországon belül területileg miként oszlanak meg a vásárlási szokások. Mint kiderült, egy átlag webáruház termékeinek 40%-át Budapesten, 60%át vidéken adják el. A vibrátoroknál sokkal nagyobb a különbség, ebben az esetben 25%-75%-os az arány, tehát a vidékiek pajkosabbak!

Lány, szexet sugallva, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Ha csak a fővárosi kerületeket nézzük, akkor kiderül, hogy a XXIII. kerület volt a legpajkosabb 2018-ban. Őket az I. és V. kerületiek követték. A szexuális kényeztetést egyáltalán vagy csak alig-alig tartják fontosnak a XI. kerület lakosai, őket követték a III. és a XII. kerület lakói.

Csak 2018-ban átlagosan 10.200 Ft-ot költöttek a magyarok kényeztető termékre. Az eladások alapján a legnépszerűbb típusok a G-pont, a mini és a vízálló vibrátorok voltak. Kevésbé kedveltnek  a nyuszis-, az ujj- és a gigantikus vibrátorok bizonyultak.

Hagyománytisztelőnek mondható a vibrátor-vásárlók zöme, ami a színeket illeti. Leginkább az úgynevezett női színek domináltak. A legnépszerűbbek a pink, a lila, a piros, a barack színűek voltak. De nagyon kapósnak bizonyult a fekete termékkör is.

(Forrás: vagyaim.hu)

Az 5 legfontosabb lelki vágy, ami a párkapcsolatunkra is kihat

Kövek egy sziklán, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Nem bírtam tovább. Valahogy ki kellett lépnem ebből kínos beszélgetésből, ezért azt mondtam neki, kimegyek vizet inni. Nem voltam szomjas…Ezt ő is tudta. Ugye ismerős a helyzet? Mi az az 5 alapvető vágyunk, melyek megélése minden párkapcsolatban nagyon fontos, hogy jól tudjuk működtetni azt?

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 159

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!