Facebook hozzászólás
1 287

Ahol a kovász is családtag – Sáfi Viki kenyerei

Van egy apró pékség Budán, ahol két év alatt szívós kitartással valósította meg nagy álmát Sáfi Viki. „A kenyerem” pékség üzlete mögött szobányi kis pékségében süti a vekniket saját receptjei alapján. A vadkovásszal készült kenyereket és illatos péksüteményeket minden nap gyorsan elkapkodják a környékbeli vásárlók. Ha mégis marad valamiből azt jót szível adja a rászorulóknak, vagy épp a buszsofőrnek.

Ezt is olvasd el:

Főzelékek a budapesti gasztro-forradalom frontvonalában

 





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!