Facebook hozzászólás

Elzászi káposztás kacsa

A savanyú káposzta nem csak magyaros ételek alapja lehet! Most egy francia receptet mutatunk ezzel az egészséges hozzávalóval.

Kép:Pixabay

Hozzávalók: 

kb. 1,5 kg kacsahús,
1 kg savanyú káposzta,
1 fej vöröshagyma,
3 gerezd fokhagyma,
2 dl fehérbor,
2 db babérlevél,
kevés só, őrölt bors,
majoránna

Elkészítés: 

a savanyú káposztát az egész hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és a borral párolni kezdjük. A húst megtisztítjuk, daraboljuk, majd kevés olajon rövid ideig elősütjük. A húst a puhára párolt káposztához tesszük, kevés vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, kevés majorannával ízesítjük, és pár óráig pároljuk. A húst a káposztára szedve tálaljuk.

Forrás: www.vitaminsziget.com

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

A 30 fok még csak a kezdet!

Az elmúlt hétvégén ismét kánikulai napokban volt részünk, hétfőre azonban országosan visszaestek néhány fokot a…

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…
1 / 1 487

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!