Pulykamelles avokádós fussili – a gyors vacsora
Egy hosszú nap után mi másra is vágynánk, mint egy gyorsan elkészíthető vacsorára!? Mi adjuk a receptet, te ne felejtsd el a hozzávalókat! Tészta, pulykahús, avokádó…
Hozzávalók (4 főre)
- 40 dkg pulykamell
- 40 dkg fussili
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 érett avokádó
- 1 marék petrezselyem
- só
- bors
- kevés olívaolaj
Elkészítés:
A tésztát bő vízben kifőzzük, olajjal meglocsoljuk, átkeverjük, félretesszük. A pulykamellet falatnyi kockára vágjuk, sóval, borssal meghintjük, és forró serpenyőben kevés olajon aranybarnára sütjük. Közben hozzáadjuk az áttört fokhagymát is. A serpenyőbe tesszük a tésztát, a citrom reszelt héját és levét. Jól összekeverjük a felkockázott avokádóval. Petrezselyemmel tálaljuk.
A pulykamelles-cukkinis-lilahagymás masnitésztát próbáltad már? Adjuk hozzá a receptet,kattints!
Hozzászólás zárolva.