Facebook hozzászólás
662

Sárgadinnye-carpaccio egy kis pármaival

Végre van már finom, ízletes sárgadinnye a piacokon! Pármai sonkával a világ legegyszerűbben elkészíthető, ugyanakkor egyik legelegánsabb előétele.

A kép illusztráció, a dinnyét vékonyra kell vágni!
Fotó: Wikimedia

Hozzávalók
1 érett, sárga húsú sárgadinnye
30-40 deka szeletelt pármai sonka
125 gramm apró mozzarellagolyó
pár szál rukkola díszítésnek

Elkészítése
Közvetlenül a tálalás előtt a megtisztított sárgadinnyét szeletelőgéppel vékony csíkokra vágjuk, és a vékonyra szeletelt pármai sonkával elrendezzük a tányérokon. A kis mozzarellagolyókat lecsöpögtetjük, ugyancsak a tányérra tesszük, és frissen mosott rukkolával díszítjük. Vigyázzunk, csak édes, zamatos dinnyét használjuk, mert különben elronthatja a sonka ízét!

 

Életforma-tippek

Ehhez a nyári előételhez vagy uzsonnához a finom hozzávalókon kívül csak egy jó kés kell, úgyhogy most ilyet ajánlunk, nem is egyet, hanem kettőt! A 23 centis, német acélból készült szeletelőkés ára 6 990 forint.

A másik, 24 centi rozsdamentes acél kés csak 3 390 forintba kerül. Bármelyik jó választás lehet!

Ha valami másra lenne szükséged, az Életforma Shopban még sokféle más szeletelőeszköz közül választhatsz!

További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!