Sárgadinnye-carpaccio egy kis pármaival
Végre van már finom, ízletes sárgadinnye a piacokon! Pármai sonkával a világ legegyszerűbben elkészíthető, ugyanakkor egyik legelegánsabb előétele.
Hozzávalók
● 1 érett, sárga húsú sárgadinnye
● 30-40 deka szeletelt pármai sonka
● 125 gramm apró mozzarellagolyó
● pár szál rukkola díszítésnek
Elkészítése
Közvetlenül a tálalás előtt a megtisztított sárgadinnyét szeletelőgéppel vékony csíkokra vágjuk, és a vékonyra szeletelt pármai sonkával elrendezzük a tányérokon. A kis mozzarellagolyókat lecsöpögtetjük, ugyancsak a tányérra tesszük, és frissen mosott rukkolával díszítjük. Vigyázzunk, csak édes, zamatos dinnyét használjuk, mert különben elronthatja a sonka ízét!
● Ehhez a nyári előételhez vagy uzsonnához a finom hozzávalókon kívül csak egy jó kés kell, úgyhogy most ilyet ajánlunk, nem is egyet, hanem kettőt! A 23 centis, német acélból készült szeletelőkés ára 6 990 forint.
A másik, 24 centi rozsdamentes acél kés csak 3 390 forintba kerül. Bármelyik jó választás lehet!
Ha valami másra lenne szükséged, az Életforma Shopban még sokféle más szeletelőeszköz közül választhatsz!
● További ínycsiklandó Életforma-receptek itt!
A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai
a Mindenár.hu
rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!
Hozzászólás zárolva.