Sült halszeletek – pikáns zöldségágyon
Ebben a receptben csupa egészséges hozzávalókat hoztunk össze. A sült halat zöldségágyra fektettük,így egy fantasztikus menüt alkottunk a fogyókúrázók kedvére is.
Hozzávalók:
- 4 szelet hal
- csipetnyi só
- 2 kk ételízesítő (de jobb a zöld fűszer keverék)
- 4 evőkanál citromlé
- 4 evőkanál olíva olaj
Köret
- 20 deka főtt kukorica
- 20 deka főtt brokkoli
- 10 deka főtt sárgarépa, gomba
- pici só
- 1kanál olíva olaj
- 1 kanál balzsam ecet
Elkészítés:
A megtisztított, és szeletekre vágott halat szárazra töröljük, Fűszerezzük, citromlével meglocsoljuk és olíva olajon készre sütjük. A megfőzött zöldségféléket összekeverjük, megsózzuk, olíva olajjal és balzsam ecettel meglocsoljuk, és kb 20. percig pihentetjük, hogy összeérjenek. A receptet ízlés szerint kiegészíthetjük más zöldségfélékkel, pl. paprikával és cukkinivel is.
S hogy milyen halat ajánlunk a recepthez? Segítünk választani!
Hozzászólás zárolva.