Facebook hozzászólás
566

Uborkás, bodzás limonádé, – a forró napokra

Ezen a nyáron az italkészítés slágerei a virágos ízek – mint a rózsa és a levendula,  valamint az uborka és a görögdinnye, állítják a szakemberek. Nekünk elárulták a frissítő uborka-bodza páros receptjét is. Most továbbadjuk!

Az uborkás-bodzás frissítő

Hozzávalók: (4 főre)

  • 1dl bodzaszörp
  • 3 citrom
  • negyed uborka
  • 1,75 l szóda

Elkészítés:

Bodzaszörppel készítjük, amihez hozzáadjuk a citrus kifacsart, leszűrt levét, majd vékonyra szeletelt kígyóuborkát, és felöntjük tetszőlegesen szódával vagy mentes vízzel egy kancsóba, amit néhány percre pihentetünk a hűtőben szervírozás előtt, hogy érvényesüljön az uborka frissítő hatása. (Forrás.KIOSK )

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Minden, amit tudni érdemes a szemfenékvizsgálatról

A tévhitekkel ellentétben a szemészeti vizsgálat nem egyenlő az optikákban végzett éles látás vizsgálattal.…

Esküvői ajándék – Hogyan válasszuk ki a megfelelő nászajándékot?

Az esküvői ajándék kiválasztása komoly feladat lehet. Szeretné az ifjú párt valamivel megajándékozni, ami örömet…
1 / 3 461

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!