Facebook hozzászólás
334

Vagány snidlinges spárgaszósz

Ismét az egyszerű, de nagyszerű irányvonalat követi a következő recept. Remélem, Nektek is ízleni fog! Tepsiben sült krumplival, párolt zöldségekkel, bármilyen gabonakörettel, de még pirítósra kenve, vagy cipócskát belemártogatva is nagyon ízletes finomság. Ezt a receptet Antal Vali koyhájából csíptük el! 

Hozzávalók:

Elkészítése:

  1. A spárgát megpucolom, megmosom, majd feldarabolom.
  2. Pici kókuszvajon átforrósítom.
  3. Hozzászórom a diót (előrelátó háziasszonyok előző nap beáztathatják, ebben az esetben csak a turmixoláskor adjuk a spárgához), kis vizet öntök alá, és az egészet  megpárolom.
  4. Ezután jöhet az apróra vágott zöldfűszer és az összes többi ízesítő, végül a rizstejszín. Ne sajnáljuk a fűszereket!
  5. Néhány percig rotyogtatom, majd besűrítem a liszttel.
  6. Kicsit hagyom hűlni, és utolsó lépésként az egészet összeturmixolom.
  7. Tetejére szintén szórhatunk snidlinget, zöldfűszereket!

Fél óra alatt kész! Kellemes falatozást hozzá!

Ne hagyjátok ki a spárgás rizottót sem, a receptet itt találod! 

A Boszorkánykonyha további egészséges recptjeit itt olvashatod!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!