A legtakarékosabb konyhai eljárás
Amilyen sokszor beszélünk az egészséges táplálkozásról, olyannyira ritkán a párolásról mint egészséges és takarékos ételelkészítési módról. Pedig ez a legkíméletesebb konyhatechnikai eljárás, amely nemcsak az ízeket, hanem a vitaminokat is megőrzi, ráadásul a mai korszerű szerkezetekkel már gyors és gazdaságos is a módszer alkalmazása.
Vitamin+ funkció: még több vitamint őriz meg, és gyorsabb a hagyományos párolásnál.
Vízkőmentesítés-jelző fénycsengővel: felhívja a figyelmet a vízkőmentesítésre.
Víztöltés-jelző: jelzi, ha a készülékben alacsony a vízszint.
Szilágyi Eta
Illusztráció: Miele
A cikk a Konyha & Fürdő Magazin 2008. október-novemberi számában jelent meg.
Hozzászólás zárolva.