Facebook hozzászólás
231

A legtakarékosabb konyhai eljárás

Amilyen sokszor beszélünk az egészséges táplálkozásról, olyannyira ritkán a párolásról mint egészséges és takarékos ételelkészítési módról. Pedig ez a legkíméletesebb konyhatechnikai eljárás, amely nemcsak az ízeket, hanem a vitaminokat is megőrzi, ráadásul a mai korszerű szerkezetekkel már gyors és gazdaságos is a módszer alkalmazása.

Vitamin+ funkció: még több vitamint őriz meg, és gyorsabb a hagyományos párolásnál.

Vízkőmentesítés-jelző fénycsengővel: felhívja a figyelmet a vízkőmentesítésre.

Víztöltés-jelző: jelzi, ha a készülékben alacsony a vízszint.

Szilágyi Eta

Illusztráció: Miele

A cikk a Konyha & Fürdő Magazin 2008. október-novemberi számában jelent meg.





Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Rehabilitáció és egészségmegőrzés Hévízen

A kor előrehaladtával jelentkező mozgásszervi problémák az életminőség jelentős romlását okozhatják, különösen, ha…

7 dolog, ami télen is kiváló kerti elfoglaltság lehet

Ahogy beköszönt a tél, sokan hajlamosak elfeledkezni a kert nyújtotta lehetőségekről, pedig ilyenkor is rengeteg…
1 / 3 462

STÍLUS

1 / 630

STÍLUS

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!