Facebook hozzászólás

El sem hisszük: végre frontmentes idő jön

Úgy látszik a következő napokon megnyugszik a légkör, front nem érkezik, a keddi még kissé változékony, borongós időt követően – szerdán – szikrázóan napos időben lehet részünk! Használjuk ki!

Hóvirág, Kép: pixabay
Hóvirág, Kép: pixabay

A hétvégén extrém meleg idő volt jellemző, megdőlt az országos maximum hőmérsékleti rekord, és a sorra érkező frontok további terhelést jelentettek. Már nagyon ránk fér egy nyugodtabb, frontmentes időszak, amely lehetőséget ad a szervezetünk regenerálódására.

− A következő napokon egyre kellemesebb időre van kilátás, egyre több napsütéssel és lassú melegedéssel. Most kifejezetten érdemes akár hosszabb időt a szabad levegőn tölteni, sportolni, kirándulni – javasolja a meteogyógyász.

Az időjárás mindig tartogat olyan hatásokat, melyek az időjárás-érzékenyeknél megterhelő tüneteket okoznak.

− A fagyos éjszakákat gyors melegedést követi, a nagy hőingás pedig sok ember szervezetét megviseli, többek között vérnyomás-ingadozás, fejfájás, fáradékonyság és erős fejfájás jelentkezhet. Akiknél ebben a kedvezőnek mondható időjárási helyzetben is jelentkeznek hasonló panaszok, minden bizonnyal fokozottan érzékenyek, és indokolt lehet meteogyógyászati kivizsgálásuk – mondja Pintér Ferenc meteogyógyász, a Meteo Klinik igazgatója.

FŰBEN, FÁBAN…

Fellapoztuk Gyuri bácsi gyógynövényes naptárát, ezt találtuk

Év elején sokan határozzák el, hogy mostantól egészséges életet fognak élni, ám sokan segítség híján gyorsan fel is adják. A siker kulcsa a tervezés. Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember most a rendszerességhez és a tervezhetőséghez ad jó tippeket.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Erre alszunk egyet!

Baji Balázs, Cseh László, Jakabos Zsuzsanna, Gyurta Gergely, Kenderesi Tamás, Szatmári András, Barka Emese és még…

5 érdekesség a spermáról

Íme, 5 olyan információ a spermáról, amivel nem találkozik minden nap az ember, és amelyek között több meglepő is…
1 / 1 492

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!