Facebook hozzászólás

Fogyás csillagjegy alapján – 1. rész

Vékony, kecses, attraktív testtel hódítani: melyik nő ne vágyna erre. Sokszor, sokat fogyókúrázunk, talán azért, mert nem találjuk a megfelelő diétát. Talán a csillagjegyünk alapján kellene választanunk.

Kos

A tipikus kos türelmetlen és hamar elveszti a lelkesedését, ha diétáról van szó. Neki a legjobb megoldás a sport: minél többet mozog, annál többet fogy. Evés közben lassítson, rágjon meg mindent alaposan.

Bika

A bika szereti élvezni az életet, nem meglepő, hogy enni is szeret. Csak akkor tart ki, ha a diétában nem szerepelnek ízetlen ételek.  Egyen olyan dolgokat, amik ízlenek, de azokból kevesebbet. Kóstoljon meg kevesebb zsiradékkal készült készítményeket is, ezeknek is meglepően finom ízük lehet.

Ikrek

Ez az egyik jegy, aki a legkönnyebben tud fogyókúrázni. Az evés terén is fontosnak érzi a változatosságot, ezért a büféasztal a legmegfelelőbb az Ön számára. Amúgy sem szereti a nehéz étkezéseket és ez jó is így. Egyen sokszor keveset. A kíváncsisága miatt új diétás készítményeket is szívesen kipróbál.

Rák

A Hold állása nagyon befolyásolja: fogyó Holdnál fogyhat, dagadónál hízhat. Ha érzelmileg kiegyensúlyozott, jobban megy a diéta is. A jóga és a meditáció segíthet, hogy a jo-jo effektust elkerülje.

Oroszlán

Lemondani nem tud, de hiúnak hiú. A hangzatos, gyors sikerrel kecsegtető diéták a megfelelők Önnek, különösen ha Hollywoodból érkeznek. Sok saláta, kevés esti nassolás a megoldás.

Szűz

Ön nagyon jól tudja, hogyan kell megfelelően és egészségesen táplálkoznia. A radikális fogyókúrákat ki nem állhatja, folyamatosan karban tartja a testét. Ha mégis felugrana néhány kiló, masszázzsal és célzott gimnasztikával küzdhet ellene.

 

folyt: https://www.eletforma.hu/eletmod/fogyas_csillagjegy_alapjan_2.resz.html

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Dúl a szerelem a szállodákban

Minden harmadik szerelmespár elutazik Valentin-nap alkalmából. Az ismert internetes szállásfoglalással foglalkozó cég felmérése szerint az ünnepről a férfi elsőre az ajándék beszerzésére és a szexre…
1 / 210

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!