Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Front hátán front – extrém terheléssel!

A hétvégén sem pihent a szervezetünk, és most sem fog! Újabb kettős front érkezik változékonysággal és a szél is megerősödik! Kabátot, esernyőt elő!

A november változékonysággal kezdődött és a változékony idő a következő napokon is folytatódik. Sorra érkeznek frontok, kedden kettős front jön, majd egy átmeneti szünetet követően szerdán hidegfront érkezik fölénk.

− A szervezetünket érő terhelés tovább fokozódik, a frontérzékenyek nagyon megterhelő napokra számíthatnak – hívja fel a figyelmet Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója.

Esős november, Kép: pxhere
Kép: pxhere

A szervezetünk kimerült, de a frontok folyamatosan érkeznek, ezt pedig nagyon nehéz elviselni. Ilyenkor a meleg- és hidegfrontot jellemző panaszok egyaránt fennállnak, nagyon gyakoriak a migrénes tünetek, a görcsös és gyulladásos panaszok. A változékony időben sokan panaszkodnak vérnyomás-ingadozásra, keringési problémákra és kínzó, szűnni nem akaró fejfájásra. Az intenzív panaszokat a szél még tovább fokozza, és egyes pácienseknél ingerlékenységet és alvásproblémákat is okozhat az megerősödő légmozgás.  Fontos, hogy az említett panaszokkal nincs egyedül, ezek a tünetek sok időjárás-érzékeny napját nehezítik. Tartósan fennálló tünetek esetén javasolt bejelentkezni egy meteogyógyászati  kivizságálásra, és minél előbb megkezdeni a panaszok kezelését.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szívfájdalom

Szúr, szorít, nyom – a mellkasi fájdalom szinte mindig egészségügyi veszélyhelyzetnek tekinthető, még ha nem is…

Hamarosan feladják a leckét a frontok

Kedden még frontmentes napban lehet részünk, de szerdán újabb kettős front érkezik, és ez még csütörtökön is…
1 / 1 505

Receptek

HÍREK

1 / 1 159

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!