Facebook hozzászólás

Minivilág apróságoknak

Egész napos játszóház, építőverseny és kiállítás várja november 9-én a gyerekeket a Duna Plazában. A programok ingyenesek, a szervezők meglepetésekkel várják az ide látogató családokat.

Mesevilág elevenedik meg a bevásárlóközpontban, amikor a Sylvanian Families miniatűr figuráit és gazdagon berendezett babaházait bemutató kiállítás megnyitja kapuit. November 9-től egészen november 23-ig láthatóak a vidám jelenetek a Duna Plazában, ahol a kiállítás mellett szombaton egész napos, ingyenes játszóház is várja a gyermekeket.

A kiállításon mindenki megismerkedhet Sylvania falva lakóival, bepillanthat mesés mindennapjaikba. A szervezők ígérik, hogy a kiállítás ideje alatt felbukkan majd egy-egy lakó a látogatók között. hogy ne csak a könyvek lapjairól leyenek ismerősek a figurák.

A nagyobbaknak is tartogat érdekességeket a rendezvény, hiszen a mesevilág mellett egy izgalmas építőjátékkal és az általa kínált lehetőségekkel is megismerkedhetnek a láogatók.

Bemutatkozik a mágneses építőjáték, a Geomag is. A közkedvelt svájci játék apró acélgolyókból, rövid rudakból és színes panelekből áll, és számtalan módon variálható. A Duna Plazában a világhírű Geomag-építész, Peter Jepsen mágneses épületcsodáit is megtekinthetjük, melyek olyan híres épületek látványos másolatai, mint az Eiffel-torony, a magyar Parlament vagy a Nyugati pályaudvar.

A Vándorkiállítás november 9-én és 23-án, szombaton egész napos játszóházzal, izgalmas programokkal és ajándékokkal várja az érdeklődőket. November 23-án kerül megrendezésre a Geomag Építőversenydöntője. A a szombati játszóház részeként 11.00 –14.00 óra között lehet részt venni a versenyben, ahol egy szülő és egy vagy több gyerek közösen játszhat és építhet struktúrákat a Geomag mágneses építőjátékkal. Az építményeket a helyszínen lévő fotós megörökíti, ezek a fényképek versenyeznek a továbbiakban. Az elkészült művekre a Facebookon lehet szavazni. Minden nevező ajándékot kap, a győztesek értékes játékokkal lesznek gazdagabbak.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!