Facebook hozzászólás

Minivilág apróságoknak

Egész napos játszóház, építőverseny és kiállítás várja november 9-én a gyerekeket a Duna Plazában. A programok ingyenesek, a szervezők meglepetésekkel várják az ide látogató családokat.

Mesevilág elevenedik meg a bevásárlóközpontban, amikor a Sylvanian Families miniatűr figuráit és gazdagon berendezett babaházait bemutató kiállítás megnyitja kapuit. November 9-től egészen november 23-ig láthatóak a vidám jelenetek a Duna Plazában, ahol a kiállítás mellett szombaton egész napos, ingyenes játszóház is várja a gyermekeket.

A kiállításon mindenki megismerkedhet Sylvania falva lakóival, bepillanthat mesés mindennapjaikba. A szervezők ígérik, hogy a kiállítás ideje alatt felbukkan majd egy-egy lakó a látogatók között. hogy ne csak a könyvek lapjairól leyenek ismerősek a figurák.

A nagyobbaknak is tartogat érdekességeket a rendezvény, hiszen a mesevilág mellett egy izgalmas építőjátékkal és az általa kínált lehetőségekkel is megismerkedhetnek a láogatók.

Bemutatkozik a mágneses építőjáték, a Geomag is. A közkedvelt svájci játék apró acélgolyókból, rövid rudakból és színes panelekből áll, és számtalan módon variálható. A Duna Plazában a világhírű Geomag-építész, Peter Jepsen mágneses épületcsodáit is megtekinthetjük, melyek olyan híres épületek látványos másolatai, mint az Eiffel-torony, a magyar Parlament vagy a Nyugati pályaudvar.

A Vándorkiállítás november 9-én és 23-án, szombaton egész napos játszóházzal, izgalmas programokkal és ajándékokkal várja az érdeklődőket. November 23-án kerül megrendezésre a Geomag Építőversenydöntője. A a szombati játszóház részeként 11.00 –14.00 óra között lehet részt venni a versenyben, ahol egy szülő és egy vagy több gyerek közösen játszhat és építhet struktúrákat a Geomag mágneses építőjátékkal. Az építményeket a helyszínen lévő fotós megörökíti, ezek a fényképek versenyeznek a továbbiakban. Az elkészült művekre a Facebookon lehet szavazni. Minden nevező ajándékot kap, a győztesek értékes játékokkal lesznek gazdagabbak.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megint kitikkadunk!

Frissítő hidegfront szakította meg a kánikulai napokat a hétvégén, ami igazán üdítőleg hatott a tartós 35 fokos…

Fullasztó idő, ráadás hidegfronttal – rendkívüli lesz!

Zivatarokról szólt ez a hét, és ez a hétvégén sem lesz másként, ráadásul vasárnap még egy hidegfront is érkezik!
1 / 1 486

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!