>
Facebook hozzászólás

Minivilág apróságoknak

Egész napos játszóház, építőverseny és kiállítás várja november 9-én a gyerekeket a Duna Plazában. A programok ingyenesek, a szervezők meglepetésekkel várják az ide látogató családokat.

Mesevilág elevenedik meg a bevásárlóközpontban, amikor a Sylvanian Families miniatűr figuráit és gazdagon berendezett babaházait bemutató kiállítás megnyitja kapuit. November 9-től egészen november 23-ig láthatóak a vidám jelenetek a Duna Plazában, ahol a kiállítás mellett szombaton egész napos, ingyenes játszóház is várja a gyermekeket.

A kiállításon mindenki megismerkedhet Sylvania falva lakóival, bepillanthat mesés mindennapjaikba. A szervezők ígérik, hogy a kiállítás ideje alatt felbukkan majd egy-egy lakó a látogatók között. hogy ne csak a könyvek lapjairól leyenek ismerősek a figurák.

A nagyobbaknak is tartogat érdekességeket a rendezvény, hiszen a mesevilág mellett egy izgalmas építőjátékkal és az általa kínált lehetőségekkel is megismerkedhetnek a láogatók.

Bemutatkozik a mágneses építőjáték, a Geomag is. A közkedvelt svájci játék apró acélgolyókból, rövid rudakból és színes panelekből áll, és számtalan módon variálható. A Duna Plazában a világhírű Geomag-építész, Peter Jepsen mágneses épületcsodáit is megtekinthetjük, melyek olyan híres épületek látványos másolatai, mint az Eiffel-torony, a magyar Parlament vagy a Nyugati pályaudvar.

A Vándorkiállítás november 9-én és 23-án, szombaton egész napos játszóházzal, izgalmas programokkal és ajándékokkal várja az érdeklődőket. November 23-án kerül megrendezésre a Geomag Építőversenydöntője. A a szombati játszóház részeként 11.00 –14.00 óra között lehet részt venni a versenyben, ahol egy szülő és egy vagy több gyerek közösen játszhat és építhet struktúrákat a Geomag mágneses építőjátékkal. Az építményeket a helyszínen lévő fotós megörökíti, ezek a fényképek versenyeznek a továbbiakban. Az elkészült művekre a Facebookon lehet szavazni. Minden nevező ajándékot kap, a győztesek értékes játékokkal lesznek gazdagabbak.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Sorra jönnek a frontok – megterhelő időszak!

Jelenleg hidegfront alakítja időjárásunkat, szerdán szünet, majd csütörtökön újabb front érkezik. Az ilyen mértékű…

Leküzdhető a félelem a fogorvostól

Szorongást válthat ki bennünk a fogorvosi fúró hangja, és egyes kutatások szerint a kezelés közben az ősi túlélési…
1 / 1 508

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

HÍREK

1 / 1 162

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!