Facebook hozzászólás

Tökéletes kényeztetés a Ritzben

A főváros szívében megnyílt a The Ritz-Carlton Spa Budapest, amely mostantól kivételes fürdőélménnyel várja vendégeit! Különleges szolgáltatásai elvarázsolnak, és ez teszi egyedivé a helyet! A helyi fürdőkultúra több száz éves, egészen a római korig nyúló hagyományokra tekint vissza. Budapest 1934 óra viseli a Fürdők városa címet. Manapság is rengeteg fürdő és kapcsolódó szolgáltatás várja az idelátogatókat, ami tökéletes úti céllá teszi Budapestet azoknak, akik kényeztető feltöltődésre vágynak. Az új spa megnyitásával a The Ritz-Carlton, Budapest igazi luxus spa élményt hoz a magyar fővárosba!

Medence a Ritzben, Kép: sajtóanyag
Üvegtetős medence a Ritzben, Kép: sajtóanyag

A városi fürdők új gyöngyszeme egy korszerű, a nap 24 órájában elérhető edzőteremmel, egy elegáns, spa kezeléseket nyújtó részleggel, gőzkabinnal, szaunával, és egy egyedi tervezésű úszómedencével várja a látogatókat! A hotel 8. szintjén elhelyezkedő spa különlegessége az üvegtető, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek természetes fényben fürdőzve élvezhessék az igazi Ritz-Carlton spa pillanatokat.

Luxus spa a Ritzben, Kép: sajtóanyag
Luxus spa a Ritzben, Kép: sajtóanyag

A nyugalom valódi szigeteként a spa olyan exkluzív kezeléseket kínál, amelyek nemcsak a testre, de szellemre is frissítően hatnak. Mindegyik kezelés személyre szabott, amelyek közül kettőt – Serenity on the Danube és The Royal Palace Ritual – az ESPA kizárólag a budapesti szálloda számára készített.

A hotel exkluzív spa tagságot is kínál az érdeklődőknek, amely amellett, hogy belépést ad a The Ritz-Carlton Spa-ba és edzőterembe, olyan további előnyökhöz is hozzáférést nyújt, mint például a Club Lounge használat és a kezdeményes szobafogalás.

– Mindig elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy új és különleges dolgokat alkossunk szállodáinkban világszerte, és a most átadott budapesti spa ennek a törekvésnek egy újabb ékes példája. A The Ritz-Carlton Spa, Budapest olyan kényeztető menedéket kínál, amely minden érzékünkre hat, és hiszünk abban, hogy ez teszi vonzóvá fürdőnket azok számára, akik meg szeretnék tapasztalni a tökéletes spa pillanatot – mondta Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója.

Reggelim a Ritzben
Tavaly nyílt meg Budapest, és egyben az ország első Ritz Hotelje, a The Ritz-Carlton. A Belvárosban, az Erzsébet téren, az Adria-palotában lelt otthonra a világ egyik legelegánsabb és legpatinásabb szállodaláncának új tagja. A történelmi épület markáns elemei, mint a külső szobrok vagy a belső kupola, megmaradtak teljes pompájukban, míg a belső terek szőnyegei, függönyei, képei a Duna hűvös színeit, olykor örvényeit tükrözik. Na, ezért érdemes Budapestre utazni!

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…

Remek a bridzs az Alzheimer-kór ellen

Világszerte az egyik legnépszerűbb kártyajáték a bridzs – számtalan klub létezik, ahol a játékosok kellemesen…
1 / 1 500

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!