Facebook hozzászólás

Vigyázat, ez nem ufó, ez mesterkozmetika!

A  Led-terápiás maszk-kezelés egy magasabb dimenzióba emeli a szépségápolást! A maszkon lévő Led chipek az elektromos áramot különböző frekvenciájú és színű fénnyé alakítják át, amelyek eltérő hatóerővel rendelkeznek. 

A bőrproblémának megfelelően különböző színű fényeket kell bevetni a szépülés érdekében! – meséli Bédi Krisztina mesterkozmetikus.

Ledes kezelés, Kép: László Márta

” – A vörös extrém mértékben feszesíti a bőrt, növeli a kollagén termelést, feltölti az enyhe ráncokat, lassítja a sejtek degenerációját, késlelteti a bőröregedést.

A kék az oxigéngyökökkel megtámadja és elpusztítja az aknét okozó baktériumokat meggátolja az akné kialakulását, a gyulladások visszahúzódnak.

A zöld fény Képes lelassítani a melanin termelést 40-60 %-kal, ezáltal a pigment foltokat halványít, beszivárog a kapillárisokba és serkenti a javítási folyamatokat, így csökkenti a rosacea tüneteit, csillapítja a bőrpírt és a gyulladásos problémákat. Arra ösztönzi a fibroblasztokat, hogy a bőrszerkezet javításához szükséges kollagént és elasztint termeljen, ezek felelősek a bőr feszességéért, simaságáért. Stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését, aminek hatására az arcbőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javul.-”

Mindhárom fényre jellemző, hogy lassítják sejtek degenerációját, késleltetik a bőröregedést! Maga a kezelés végtelenül kellemes érzés, ha közben valaki véletlenül kinyitja a szemét, az sem baj, mert teljesen veszélytelen, de csukva jobb, hiszen már az ellazulás is jót tesz – tette hozzá az Aranyalma Szépségszalon szakembere.

A bioptronos kezelésről itt olvashatsz, a legmodernebb fogyasztási módszerekről pedig itt találsz további információkat!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

HÍREK

1 / 1 136

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!