Facebook hozzászólás

Vigyázat, ez nem ufó, ez mesterkozmetika!

A  Led-terápiás maszk-kezelés egy magasabb dimenzióba emeli a szépségápolást! A maszkon lévő Led chipek az elektromos áramot különböző frekvenciájú és színű fénnyé alakítják át, amelyek eltérő hatóerővel rendelkeznek. 

A bőrproblémának megfelelően különböző színű fényeket kell bevetni a szépülés érdekében! – meséli Bédi Krisztina mesterkozmetikus.

Ledes kezelés, Kép: László Márta

” – A vörös extrém mértékben feszesíti a bőrt, növeli a kollagén termelést, feltölti az enyhe ráncokat, lassítja a sejtek degenerációját, késlelteti a bőröregedést.

A kék az oxigéngyökökkel megtámadja és elpusztítja az aknét okozó baktériumokat meggátolja az akné kialakulását, a gyulladások visszahúzódnak.

A zöld fény Képes lelassítani a melanin termelést 40-60 %-kal, ezáltal a pigment foltokat halványít, beszivárog a kapillárisokba és serkenti a javítási folyamatokat, így csökkenti a rosacea tüneteit, csillapítja a bőrpírt és a gyulladásos problémákat. Arra ösztönzi a fibroblasztokat, hogy a bőrszerkezet javításához szükséges kollagént és elasztint termeljen, ezek felelősek a bőr feszességéért, simaságáért. Stimulálja az oxigén felhasználást és a bőr méregtelenítését, aminek hatására az arcbőr nedvességfelszívó és nedvességmegkötő képessége javul.-”

Mindhárom fényre jellemző, hogy lassítják sejtek degenerációját, késleltetik a bőröregedést! Maga a kezelés végtelenül kellemes érzés, ha közben valaki véletlenül kinyitja a szemét, az sem baj, mert teljesen veszélytelen, de csukva jobb, hiszen már az ellazulás is jót tesz – tette hozzá az Aranyalma Szépségszalon szakembere.

A bioptronos kezelésről itt olvashatsz, a legmodernebb fogyasztási módszerekről pedig itt találsz további információkat!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Lassú hajóhintába ül a vérnyomás

Erős lehűlést hozott a hét eleji hidegfront, az átlag alá csökkent a hőmérséklet. Reggelente előfordulnak már…

Csak 108 lépés az életért: ez azért buli

Testet-lelket megújító, különleges mozgásra hív a 25 éves Magyarországi Taoista Tai Chi Társaság. 2019. szeptember…
1 / 1 496

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 146

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!