Facebook hozzászólás

METEO KLINIKA

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a délutáni hőmérsékletek emelkedése. Mindez azonban csak átmeneti, a hétvégén mondhatni ismét berobban a strandidő! A 30 fok körüli, vagy afeletti hőmérséklet újabb megterhelést ró a szervezetünkre, ebben pedig idén már jócskán volt részünk – tájékoztat Pintér Ferenc, a Meteo Klinika igazgatója

Front most még hosszabb ideig nem érkezik, a terheléstől nem mentesülünk a következő napokban. Eleve már a melegedés is jelent egy nagyobbnak mondható igénybevételt, mindez pedig ráadásul tartósnak is ígérkezik. A migrén általános tünetté válhat, ráadásul alvászavarok, ezzel együtt pedig fáradékonyság, tompaság is felléphet, ezek együttesen pedig a napi rutin elvégzését is akadályozhatják. Mindenkit fenyeget a napszúrás is, óvatosság javasolt a nyaralások alatt!

Szalmakalap, Kép: pxhere
Kép: pxhere

A kánikulai időszakokban leginkább a szívpanaszokkal küzdők keresnek meg minket, de a fejfájósok is gyakori páciensek ilyenkor. Sokan közülük már évek óta szenvednek a tünetektől, mire rászánják magukat egy teljes körű meteogyógyászati kivizsgálásra. Az estek nagyon nagy százalékában kiderül, hogy a megérzésük helyesnek bizonyult, és valóban időjárás okozta problémákról beszélhetünk. Szerencsére elmondható, hogy ezek a tünetek a kivizsgálás után ma már eredményesen kezelhetők– magyarázza a meteogyógyász.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

HÍREK

1 / 1 140

Test és lélek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!