Facebook hozzászólás
124

A tüzes csábítás előétele

Bármelyik férfit leveszed a lábáról ezzel az előétellel! E tanáccsal kaptam ezt a receptet nagyon régen egy barátnőmtől. Már akkor elcsöppent a nyálam, amikor elolvastam! Aztán kipróbáltam! Hölgyek, vágjatok bele nyugodtan, nekem bejött! De annyira, hogy már „más” célra is használom!   

Kék abroszon elegáns tányérokon a salátalevéllel díszített grapefruit, benne maga a saláta, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Hozzávalók – természetesen egy párnak:

  • 1 grapefruit
  • 1 kis főtt csirkemell
  • 5 dkg főtt sonka
  • 5 dkg lazacnyelv
  • 1 szál francia zeller
  • fél sárgarépa
  • 2 ek mascarpone vagy 3 dkg tejszínhab
  • 1 kk Worchester-mártás
  • 4 ek majonéz
  • 2 retek
  • pár friss salátalevél
  • fehér bors

Elkészítés:

Vágd apróra a csirkét, a sonkát, a nyelvet, szeleteld fel a zellerszálat, vékonyan karikázd fel a sárgarépát. Mindezt egy mély tálban jól keverd össze az összes többi hozzávalóval. Mosd le a salátaleveleket, és itatgasd szárazra. Vágd ketté a grapefruitot, levét facsard ki egy pohárba, és idd meg! (Kell a vitamin!) A gyümölcs megmaradt héját béleld ki gusztusosan salátalevéllel, kanalazd bele a tölteléket, és kedvedre díszítsd a retekkel. Tálalásig mehet az egész a hűtőbe! Meglátod, ez pompás! Jó étvágyat!

És, ha minden úgy sikerült, ahogy eltervezted,… akkor jöhet a vasárnapi reggeli az ágyba!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!