Skót forró csoki
Te is unod már a hideget? Várd velem a tavaszt! Addig is a takarónk és kedvenc könyvünk mellett nem is lehetne jobb partnerünk, mint egy-egy különleges, whisky-költemény, ami biztosan felmelegít és az ízlelőbimbóinkat sem hagyja hidegen. Teremts meghitt hangulatot Szombati Zsolt, a The Famous Grouse hazai nagykövetének receptjével!
A skótoknak a whisky olyan, mint nekünk paprika: minden ízletesebb lesz tőle, ebbe pedig a forró csoki is beletartozik!
Hozzávalók:
- 1 adag forró csoki
- 3cl skót whisky
- Narancskivonat
A díszítéshez:
- Tejszínhab
- Cukorkonfetti
Elkészítés:
Nem kell semmi különlegeset tenni, mint jól összekeverni, és a tejszínhabbal illetve a cukorkonfettivel díszíteni! És már jöhet is a tavasz! Egészségedre!
Hozzászólás zárolva.