Rákhússal töltött avokádó
Végtelenül egyszerű ám annál finomabb előétel. Extra gyorsan elkészül, semmi macera nincs vele. Törökországban az egyik kedvencünk volt – írja kedves receptjéről Pammer Lívia! Próbáljuk csak ki!
Hozzávalók:
- 2 egész érett avokádó
- 15 deka garnéla
- 2 kisebb paradicsom
- 2-3 evőkanál majonéz
- őrölt fehérbors
- egy teáskanálnyi citromlé
- egy kis gerezd pucolt fokhagyma
- egy csipet só
Elkészítés:
A garnélákat kevés zsiradékon rózsaszínűre pirítottam, sóztam belereszeltem a fokhagymagerezdet, egy kis citromlével átlocsoltam. A paradicsomokat apró kockára vágtam, a garnélákat apróra daraboltam hozzákevertem a majonézt és az őrölt fehérborsot – egy csipetnyit-, majd alaposan elkevertem. Az avokádót megpucoltam, a magot a közepéből kiszedtem, és a helyére beletöltöttem a rákhúsos paradicsomos tölteléket. A tetejére egy egészben hagyott garnélát ültettem. Pirítóssal kínáltam.
Ez valami isteni lehet, megyek, és kipróbálom Pammer Livi receptjét!
Hozzászólás zárolva.