Babragu
Számos érdekességet kínálnak a húsokhoz a BBQ-partik mesterei. A speciális majonézes krumpliról más esett szó, de most itt ez babragu, ami egyszerűen elképesztően jó a körúti Kiss-testvérek elkészítésében. Amerikában tanulmányozták ezt a receptet is. Azt kell mondanom, hogy a derék Bud Spencer, aki imádta ezt az ételt, biztosan megnyalná mind a tíz ujját ezután!
10 éhes szájhoz:
- vörös, óriás fehér és chillis bab
- vöröshagyma 0,25kg
- fokhagyma 2g
- só 4g
- bors 2g
- barbecue 1L
- paradicsom 1kg
- marhaszegy 0,25 kg
- bacon 0,5kg
- barnacukor 10dkg
- worchester 5g
- víz 1L
Elkészítés:
Apróra vágott bacont lepirítunk, és hagyjuk, hogy szinte leégjen, majd kis kockára vágott marhaszegyet adunk hozzá. Összepirítjuk a vörös hagymával. Ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával, kevés cukorral, worchesterrel, kockára vágott paradicsommal és a barbecue szósszal. Visszaforraljuk, majd hozzáadjuk a 3 féle babot és a finomra vágott petrezselymet! Jöhet a nagy kanál!
Hozzászólás zárolva.