Facebook hozzászólás
154

Van, aki szőrösen szereti

Szakértelem, luxus és egyedi elegancia. Nézzünk szét egy kicsit az idei szőrmedivat világában az igazi nagyágyúk segítségével.

A Couture nagymesterei már bemutatták idei őszi-téli szőrmekollekcióikat, és most is hűek voltak önmagukhoz. Ezt jelzi az a finom érzékkel megragadott modernitás, ami határozottan kapcsolja össze az Haute Couture eleganciáját és luxusát a 21. századdal.

Úgy tűnik, az Haute Couture újradefiniálta a készre szabott ruhák világát azzal, hogy leegyszerűsítette,  fiatalosabb stílusúvá varázsolta át őket, továbbá a képzelőerőt összeházasította a magas szintű szakmai tudással és a különleges anyagok használatával.

Az idei szőrmedivatot elnézve, ez sem volt másként- állítják a szakértők. A kollekciók arról árulkodnak, hogy egyszerűsödtek a formák, és mesterien kerültek egymás mellé, mintegy kontrasztként a különféle anyagok illetve szövetek.

Christian Lacroix egy cseppet sem szerénykedve imígyen foglalta össze kollekciójuk jellemzőit: „A couture kvintesszenciája”.

Lacroix előnyben részesíti a harang alakú ruhát, a rókaprémet, a burgundi bársonykabátkát.

Givenchy egy gyönyörű rókaprém bundával rukkolt elő, melyet különös fémes anyaggal ötvözött.

Karl Lagerfeld egy rövidszoknyás, gyöngydíszítéssel ellátott, és prémmel szegélyezett kiskosztümöt mutatott be, melyet egy szűk, magassarkú farmercsizmával ellensúlyozott.

Gaultier egy ezüst rókaprémből készült, harangujjú, maxi kabáttal kápráztatta el a közönséget idén.

A Valentino által megálmodott alkalmi viselet nem nélkülözi a gazdag aranycsipke díszítést és a prémszegélyt.

Ha kigyönyörködtük magunkat, ismételten megállapíthatjuk, hogy nekünk csak az álmélkodás marad. Vagy a szörnyülködés, ha harcos állatvédők szíve dobog bennünk.

A képek forrása: www.fur-style.prjcts.com/page/index.php



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!