Facebook hozzászólás
2 698

Babgulyás Pammer Livinél

Ma egy jó tartalmas levest főztem, sok babbal és sok hússal jó forrón tálalva sok szaftos lével – írja Lívia. Szó, mi szó, egy egytálétel tökéletes mondjuk egy ebédhez. Legfeljebb egy kakaós csiga vagy egy palacsinta fér mellé!

Babgulyás, Kép: Pammer Lívia
Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A vöröshagymát a zsiradékon megpároljuk, pirospaprikával megszórjuk, majd felöntjük vízzel és a kockára vágott húsokat belehelyezzük. A sárgarépát kockázzuk, és a pucolt fokhagymagerezddel együtt a  húshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, őrölt köménnyel, egy késhegynyi porított babérlevéllel, és lestyánnal ízesítjük majd félpuhára főzzük. Ekkor hozzáadjuk a beáztatott száraz babokat, és készre-puhára főzzük. A tojást a liszttel és a sóval eldolgozzuk, rugalmas tésztát kapunk amit a forrásban levő leveshez csipkedünk, majd pár perc alatt a levest készre főzzük. Jó étvágyat!

Tavaszi tojásos nokedli friss fejes salátával
Egyre inkább vágyjuk a tavaszt, a színeket, az illatokat. Éppen ezért Pammer Lívia konyhájában tavaszváró tojásos galuska, alias nokedli készült friss bébisalátával. Ezt is ki kell próbálnod!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!