Hozzávalók:
- 2 vizespohárnyi málna egyben, plusz pár szem a díszítéshez
- 20 dkg porcukor
- 1 tojás fehérjéje
Elkészítés:
Kemény habbá verjük a fehérjét a porcukorral. A málnát áttörve vagy egészben lazán hozzákeverjük. Üvegkelyhekbe vagy egy nagy üvegtálba öntjük. Villával kicsit kicsinosítjuk a tetejét, majd pár szem málnával esetleg menta vagy citromfű levelével díszítjük. Azonnal tálalhatod, de ha beteszed a hűtőbe egy fél órára, csak hűsítőbb, kellemesebb lesz! Jó étvágyat!
Málnavarázs – Max konyhájából
Íme Maxék kedvenc szülinapi tortája. Van ugyan egy barát a családban, aki történetesen cukrász, de mi, halandók bizony mindent lefordítunk a magunk nyelvére. Max is így gondolta, és így született meg egy hamisíthatatlan nyári süti! Isteni!
Hozzászólás zárolva.