Facebook hozzászólás

EZT IMÁDNI FOGJÁK A GYEREKEK!

Málnahab a nagyi füzetéből

Tombol a málnaszezon! Imádom, amikor olvad szét a számban a nyár kincse! Hát még, amikor desszert lesz belőle! A nagymama mindig ezzel kedveskedett, amikor játszani jöttek a rokongyerekek. Nem tudtam vele betelni! Próbáld ki!

Málna, Kép: pixabay
Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Kemény habbá verjük a fehérjét a porcukorral. A málnát áttörve vagy egészben lazán hozzákeverjük. Üvegkelyhekbe vagy egy nagy üvegtálba öntjük. Villával kicsit kicsinosítjuk a tetejét, majd pár szem málnával esetleg menta vagy citromfű levelével díszítjük. Azonnal tálalhatod, de ha beteszed a hűtőbe egy fél órára, csak hűsítőbb, kellemesebb lesz! Jó étvágyat!

Málnavarázs – Max konyhájából

https://eletforma.hu/receptek/malnavarazs-max-konyhajabol/
Kép: Somogyi Zoltán Max

Íme Maxék kedvenc szülinapi tortája. Van ugyan egy barát a családban, aki történetesen cukrász, de mi, halandók bizony mindent lefordítunk a magunk nyelvére. Max is így gondolta, és így született meg egy hamisíthatatlan nyári süti! Isteni!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

10+1 tipp a pénztárca- és környezetbarát autózáshoz – nemcsak szőkéknek

Nemrég egy német nő rossz üzemanyagot töltött a férje kocsijába. Amikor rájött, megpróbálta kiszivattyúzni a benzinkút nagy teljesítményű porszívójával. Egy darabig ment, de a…
1 / 139

Desszertek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!