Első Magyar Makrobiotika Intézet
2005. május - június havi programja
www.makrobio.hu, [email protected], tel/fax: 256-7731, mobil: 20/245-4674
Makrobiotika Intézetünk négy különböző témakörben foglalja össze az alapismereteket:
I. Makrobiotika áttekintése, eredete, fejlődése gyakorlata a táplálkozásban, főzésben. Makrobiotikus élelmiszer alapanyagok ismertetése, azok élettani hatása
II. Egyesítő elv. A yin és yang elmélete és gyakorlata ételeinkben, az emberi szervezetben, a természetben
III. Egészség és betegség állapota. Gyógyító ételek és italok, gyógyító életmód. Gyógyító makrobiotikus élelmiszer alapanyagok ismertetése és azok élettani hatása.
IV. Orientál diagnosztika, szerveink és a meridiánok, do-in
Azok a hallgatók, akik mind a négy típusú képzésen részt vettek, Intézetünktől OKLEVELET kapnak, amely lehetőséget ad a makrobiotika napi életükbe való beépítésére és rutinos alkalmazására. Lábodozók, gyógyulni vágyók részére a szakápolás ezen szakmai részének alkalmazására. Ezt mind személyes családi körükben, mind a rászorulók részére megtehetik.
A témakörök egymástól független is elvégezhetőek. Javasolt az I. témakörrel kezdeni.
Az oktatások, programok helyszínén a makrobiotikus életmóddal kapcsolatos élelmiszer alapanyagok és könyvek megismerhetőek és megvásárolhatóak.
Programok
Május 12. csütörtök reggel 8. óra
Budapest TV Dr. Dávid Tamás professzor meghívására élő adás. (Dávid professzor és csapata több évtizedes kutatási eredménye során a rák terápiában sikereket elért teakeveréket készítettek. Nyilvános rádió műsoraiban és előadásaiban a jó eredményeket az azonnali táplálkozás megváltoztatással köti össze, mely egy természetes, kiegyensúlyozott táplálkozási forma. Ennek kapcsán lesz beszélgetés a Budapest TV-ben)
Május 19. csütörtök 18-19.30
IX. ker. Ráday u. 26. (bejárat Köztelek sarok)
A nyílt nap programja: FŐ AZ EGÉSZSÉG - A FAZÉKBAN!
Hogyan fiatalodhatunk vissza és gyógyulhatunk meg makrobiotikus ételek segítségével.
Részvételi díj: 1.500.- Ft/fő, amely tartalmaz egy makrobiotikus vacsorát és előadást a makrobiotikáról, előnyeiről, kiknek ajánljuk, mire ad megoldást.
Május 21. szombat 10-17 között
Budapest, IX. ker. Ráday u. 26. (bejárat Köztelek sarok)
Intenzív makrobiotika elmélet ételkészítési gyakorlattal. Az elkészített ételeket ebédre elfogyasztjuk.
I.témakör: Makrobiotika áttekintése, eredete, fejlődése, gyakorlata a táplálkozásban, főzésben. Makrobiotikus élelmiszer alapanyagok ismertetése, azok élettani hatása.
Részvételi díj: 13.500.- Ft/fő/alkalom (nyugdíjasoknak, házaspároknak és diákoknak 20% kedvezmény)
Május 21. szombat 10-17 között
Herend, Művelődési Ház EGÉSZSÉGNAPOK rendezvény
Program: Előadás a makrobiotikáról. Mi a makrobiotika, milyen előnyeink származnak a természetes étkezés során, hogyan fiatalodhatunk vissza a makrobiotikus táplálkozás segítségével és hogyan állíthatjuk meg és fordíthatjuk vissza a betegségi folyamatot.
Lehetőség van makrobiotikus ételek fogyasztására, megismerésére. Az egészség napokon a makrobiotikus élelmiszer alapanyagok és könyvek megismerhetőek és megvásárolhatóak.
Május 24. kedd 11-14 között
Eger Holisztikus Központ (Eger, Szálloda u. 5.) EGÉSZSÉG NAPOK rendezvény
Program: Milyen táplálkozási módszert jelent a makrobiotika, kiknek ajánljuk. Hogyan fiatalodhatunk vissza és állíthatjuk meg a betegségi folyamatokat a gyógyító makrobiotikus táplálkozással. Makrobiotikus ételek a helyszínen megismerhetőek, elfogyaszthatóak. (A makrobiotikus élelmiszer alapanyagok és könyvek megismerhetőek és megvásárolhatóak.)
Június 2. csütörtök 18-19.30
Budapest, IX. Ráday u. 26. (bejárat Köztelek sarok)
Nyílt nap: FŐ AZ EGÉSZSÉG - A FAZÉKBAN!
Hogyan fiatalodhatunk vissza és gyógyulhatunk meg makrobiotikus ételek segítségével.
Részvételi díj: 1.500.- Ft/fő mely tartalmaz makrobiotikus vacsorát és előadást a makrobiotikáról, milyen főzési technikát jelent, milyen előnyeink származnak, kiknek ajánljuk.
Június 4. szombat 10-17 között
Budapest, IX. Ráday u. 26.
Intenzív makrobiotika elmélet gyakorlattal
II. téma: Egyesítő elv. A yin és yang elmélete és gyakorlata ételeinkben, az emberi szervezetben, a természetben.
Részvételi díj: 13.500.- Ft/fő/alkalom (nyugdíjasoknak, házaspároknak és diákoknak 20% kedvezmény)
Az élelmiszer alapanyagok és könyvek megismerhetőek és megvásárolhatóak a helyszínen.
Június 9. csütörtök 18-19.30
Budapest, Erzsébet krt.58. I.em. 1. Fényudvar
Program, Nyílt nap: FŐ AZ EGÉSZSÉG - A FAZÉKBAN!
Hogyan fiatalodhatunk vissza és gyógyulhatunk meg makrobiotikus ételek segítségével
Részvételi díj: 1.800.- Ft/fő ami tartalmaz egy makrobiotikus vacsorát és előadást.
A helyszínen a makrobiotikus élelmiszer alapanyagok és könyvek megismerhetőek és megvásárolhatóak.
Június 18. szombat 10-17 között
Budapest, IX. Ráday u. 26. (bejárat Köztelek sarok)
Intenzív makrobiotika elmélet és gyakorlat, melynek során ételeinket elkészítjük és ebédre elfogyasztjuk.
III. téma: Egészség és betegség állapota. Gyógyító ételek és italok. Gyógyító életmód. Gyógyító élelmiszer alapanyagok ismertetése és azok élettani hatása szervezetünkre.
Részvételi díj: 13.500.- Ft/fő/alkalom (nyugdíjasoknak, házaspároknak és diákoknak 20% kedvezmény)
Július utolsó két hete körül MAKROBIOTIKA TÁBORT szervezünk. A program szervezés alatt.