Jótékonysággal indul indén tavasszal az Étterem Hete. A szerte az országból jelentkező 130 intézményből 50 a legjobb hazai intézetek listáján is szerepel - köztük a legújabb, az ötödik hazai Michelin-csillagos étterem.

Március 21. és 27. között ezeken a helyeken átlagosan 3300 forintba kerül majd a háromfogásos ebéd vagy vacsora. A Michelin-csillagos helyeken - melyek prémiumkategóriás besorolásúak - 4900 forintot kérnek ugyanezért. Az idén először borokat is lehet válogatni, a tanácsadó Kovács Antal háromszoros sommelier-bajnok lesz.
Az éttermek vendégenként 50 forintot felajánlanak a Gyermekétkeztetési Alapítványnak. Céljuk, hogy a jubileum alkalmából 2016-ban legalább 2016 gyerek lakjon jól.
Soha még ennyi cég nem jelentkezett az akcióra! A szervezők azt szeretnék, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjét. Az intézmények pedig kínálatuk és tudásuk legjavát adják. Tavaly összesen 24 ezren látogattak el az akció helyszíneire - többen több helyen is megfordultak!
Részleteket itt olvashatsz, és asztalt is itt foglalhatsz! Jó étvágyat!