Bocuse d'Or cikkek

Bábeli rendet vágott Veres István és csapata
Tökéletes minőség, harmónia és innováció: alapvető követelmények a Bocuse d’Or-on. A csúcsgasztronómia egyik legnagyobb presztízsű versenyének döntőjét a héten tartották Magyarországon. Veres István, a Bábel Budapest étterem séfje és csapata győzött.

Ismét toppon a fejes
Megkezdődött az év legrangosabb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása, a Sirha Budapest. A Bocuse d’Or döntősei pedig megtudták, hogy a fejes káposzta lesz a főszereplő zöldség a döntőben a szivárványos pisztrángból, illetve fürjből és kacsamájból készülő versenyfogásokhoz.

Gasztrocsúcs Budapesten
November 8-án együtt főz a jelenlegi magyar Bocuse d'Or csapat, azaz Pohner Ádám, Csillag Richárd, Segal Viktor és Hamvas Zoltán, két norvég Bocuse legenda, Odd Ivar Solvold és Ørjan Johannessen, valamint Széll Tamás és Szulló Szabina. A vacsorajegyekből befolyt összeg a magyar Bocuse d’Or csapat felkészülését támogatja. Ilyen se volt még!

Stand25, ahol Széll Tamás főz neked
Végre sikerült olyan időpontot találni, amikor mi is ráértünk egy kényelmeset ebédelni, és a Stand25-ben is volt szabad asztal. Elmondjuk, mit ettünk.

Széll Tamás ismét a TV Paprikán
Folytatódik a TV Paprika Bocuse d’Or sorozata, amely a 2016-os világraszóló európai győzelemtől a 2017-es lyoni döntőig tartó szakaszt mutatja be. Eddig soha nem látott szakmai titkok derülnek ki a felkészülésről, láthatóak lesznek a legizgalmasabb lyoni pillanatok.

Amerikai szakácsok a világ legjobbjai
Az Egyesült Államok csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or döntőjét szerda este a franciaországi Lyonban, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Izland lett. Széll Tamás és csapata magáénak mondhatja a legjobb hústálat, és a 4. elért helyezést. Szívből gratulálunk a magyar csapatnak, elképesztő munka és teljesítmény áll mögöttük!

Széll Tamásék Lyonban
A Széll Tamás vezette magyar csapatnak sikerült mindent a tervek szerint végrehajtania a Bocuse d’Or szakácsverseny lyoni világdöntőjének első, keddi napján, ennek megfelelően bizakodva várják a szerdai eredményhirdetést - közölte az MTI-vel kedden a Magyar Bocuse d’Or Akadémia.

Gőzerővel készülnek Széll Tamásék a lyoni döntőre
Heti 6 napon, napi 8 órában készül a január 24-25-én Lyonban megrendezésre kerülő Bocuse d’Or döntőre az európai döntőt májusban Budapesten megnyerő magyar csapat. A megterhelő felkészülés mellett azonban a jótékonyságra is jut ideje Széll Tamáséknak: a közmédia „Jónak lenni jó!” jótékonysági műsorának keretében ők is felajánlottak egy emblematikus tárgyat, a csapat által használt dedikált séfkabátot, amelynek értékesítéséből származó bevétel a Magyar Református Szeretetszolgálat tevékenységét segíti majd.